Discord developer badge alırken hata

Yusuko

Hectopat
Discord dev badge almak için her şeyi yaptım botumu yaptım. 2 gün içerisinde komut yazıp botu aktif de tuttum ama bu kısma geldiğimde Support server seç diyor ve burada hiçbir seçenek gözükmüyor. Ne yapmam gerekiyor? (sunucumun topluluğu aktif)

Dosya Ekleri

• 1672388943981.png
    1672388943981.png
    83,7 KB · Görüntüleme: 114
Discord dev badge almak için her şeyi yaptım botumu yaptım. 2 gün içerisinde komut yazıp botu aktif de tuttum ama bu kısma geldiğimde Support server seç diyor ve burada hiçbir seçenek gözükmüyor. Ne yapmam gerekiyor? (sunucumun topluluğu aktif)
Botun belli bir sunucu sayısı ve o sunucularda da belli bir kişi sayısı olması gerekli tam sayılarını araştırarak bulabilirsin.

Support serverda botla ilgili feedbackleri, önerileri alabileceğin bir topluluk sunucusu kurman gerekli.

Botun belli bir sunucu sayısı ve o sunucularda da belli bir kişi sayısı olması gerekli tam sayılarını araştırarak bulabilirsin.
O eski rozetin şartıydı hocam. Yenisinde son 1 ay içinde / işaretiyle en az bir komut yazılması dışında gereksinimi yok. Ayrıca Support server için de gereksinim yok. :) Herhangi bir topluluk sunucusu kabul oluyor.

O eski rozetin şartıydı hocam. Yenisinde son 1 ay içinde / işaretiyle en az bir komut yazılması dışında gereksinimi yok. Ayrıca Support server için de gereksinim yok. :) herhangi bir topluluk sunucusu kabul oluyor.

Sağ olun hocam değiştiğini bilmiyordum. Eski rozet bende vardı. Yenisiyle bir farkı var mıdır aynı rozet mi?

Sağ olun hocam değiştiğini bilmiyordum. Eski rozet bende vardı. Yenisiyle bir farkı var mıdır aynı rozet mi?
Rica ederim. Yeni rozetin tasarımı farklı. Herkes kolayca alabildiği için pek bir olayı yok. :) Eskisini alamayanların gönlünü yapmak için böyle bir rozet çıkardıklarını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı