Discord DM silme kodundan sonra Spotify ve Discord hesapları çalınıyor

Undiscord'u uzun süre kullandım, bir sıkıntısını görmedim. Başka yerden çaldırmışsınız. Bunun üzerine tesadüf eseri çalınmış muhtemelen. Discord ve Spotify şifrenizi telefon üzerinden değiştirmeyi deneyin. Bilgisayarda virüs olmadığına emin olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz kodu inceledim ama Spotify API'lerine ulaşmıyor.

discord/@me ile Spotify'ın ana ekranına Google'dan girince bu kodlar çalışıyor, çalmaya çalışıyor.
Kodda açıkça “getToken” tanımı var ama Spotifyla ilgili bir şey göremedim.

Evet değiştirdim.

Discord şifremi değiştirip çok aşamalı doğrulama koydum. Girebilir mi hala denese?
Giremez.

Bilgisayar ile hiçbir şey indirmedim, tarama da yaptım, şifreleri değiştirdim Spotify ve Discord'un ama konsolda hala veri aktarmaya çalıştıgını görüyorum. Sorun burada işte.

Ben de böyle olabileceğini düşünüyorum.

Biraz kodu inceledim ama Spotify apilerine ulaşmıyor.

Kodda açıkça “gettoken” tanımı var ama Spotify'la ilgili bir şey göremedim.

Giremez.

Kullanıcı adıma ulaşmış ama nasıl olabiliyor.

Bilgisayar ile hiçbir şey indirmedim taramada yaptım şifreleri değiştirdim Spotify ve Discord'un ama konsolda hala veri aktarmaya çalıştıgını görüyorum sorun burada işte.

Ben böyle bir şey yazmadım usta.

Biraz kodu inceledim ama Spotify apilerine ulaşmıyor.

Kodda açıkça “gettoken” tanımı var ama Spotify'la ilgili bir şey göremedim.

Giremez.

Discord hesabım ve e postalarıma giremez. Telefon ve kurtarma e-postası var hepsinde ama Spotify'a girebiliyor. Sabah kalktıgımda Spotify Destek'e yazdım, sonra e-postamı geri aldım. Spotify'dan şifreyi değiştirdim.

Bilgisayarınıza virüs indirmediğinize eminsiniz değil mi? Virüs olduğu zaman farklı bir cihazdan şifre değişip virüslü cihazdan girmediğiniz zaman şifreleriniz karşıya gitmez. Bilgisayarınızı taratın. Eğer koddansa kodu yapıştırdığınız tarayıcıdan Discord ve Spotify hesaplarınızdan çıkış yapıp şifrenizi değişin.

Microsoft Edge'den girdigimde bu kod o tarayıcıda çalışıyordu.

Ayrıca Google sil yükle yaptım sonra hala kod çalıştı. User data hepsini sildim.

Microsoft Edge'den hesaplarınızdan çıkış yapın telefondan şifrelerinizi değiştirin, bilgisayardan girmeyin. Kod sadece Discord tokenini çalar diye biliyorum. Bilgisayarınıza Malwarebytes kurun, tam tarama yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…