Discord DM silme kodundan sonra Spotify ve Discord hesapları çalınıyor

Bir de ayrıca bilgisayarda olsa bütün şifrelerim giderdi.

Anlamadığım kısım Spotify hesabı. O kodu yapıştırıp çalıştırınca Discord tokeniniz gider.

Tamam dediğimi yaptınız mı? Tarayıcıdan Spotify ve Discord hesabınızdan çıkış yapın telefondan şifre değiştirin ve daha tarayıcıdan girmeyin.

Yaptım.

Tamam dediğimi yaptınız mı? Tarayıcıdan Spotify ve Discord hesabınızdan çıkış yapın telefondan şifre değiştirin ve daha tarayıcıdan girmeyin.

Yüksek ihtimalle daha bir şey olmaz değil mi?

Hesabınızda başkalarına mesaj yazıldı mı? Discord'da cihazlar kısmına bakın. Siz dışında başkası varsa çarpıya tıklayıp onu hesaptan atın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabınızda başkalarına mesaj yazıldı mı? Discord'da cihazlar kısmına bakın. Siz dışında başkası varsa çarpıya tıklayıp onu hesaptan atın.

Discord hesabıma hiçbir şey yapamamış. Zaten çok aşamalı doğrulama var, zaten şifremi de değiştirdim, token de değişti zaten. Spotify da değiştirdim şifreyi Google'dan girmedim.

Discord hesabıma hiçbir şey yapamamış. Zaten çok aşamalı doğrulama var, zaten şifremi de değiştirdim, token de değişti zaten. Spotify da değiştirdim şifreyi Google'dan girmedim.

Çok aşamalı doğrulama olması önemli değil. Tokenle direkt girilebiliyor zaten.

Evet girmezseniz bir şey olmaz fakat neden Spotify hesabınız çalındı bilmiyorum. Başkaları yardımcı olur.

Çok aşamalı doğrulama olması önemli değil. Tokenle direkt girilebiliyor zaten.

Evet girmezseniz bir şey olmaz fakat neden Spotify hesabınız çalındı bilmiyorum. Başkaları yardımcı olur.

Discord tokenimin gitmesi engelliyordu. F12'den baktım, X işareti oluyordu get token yaptıgında. Ayrıca zaten şifremi de değiştirdigim için girmesi şu an imkansız gibi bir şey.

Opera tarayıcısından da girdim yine Edge'deki gibi aynı şekil. Hala tokeni almaya çalışıyor ama hesaplara girmedigim için bir şey olmuyor.

Tarattım hiçbir şey çıkmadı virüs olarak.

Farklı bir tarayıcıyı indirdiğiniz zaman hala tokeni almaya çalışıyor yazmışsınız yukarıda. Ekran kaydı veya ekran görüntüsü atabilir misiniz anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…