Discord DM'deki mesajları hızlıca silme

Sadece kendi tarafından silebilirsin karşı taraftaki hesaba erişim sağlıyorsan ondanda silebilirsin.
Basit bir scripti Console'a yapıştırman yeterli.

Yardım lazım ise: Parker26 半仙#1337

victornpb/deleteDiscordMessages scripti eklenti olarak kurabilirsin. Veyahut içindeki .js ile biten dosyayı incele yapıp (CTRL+Shift+ı) Console'a girip yapıştır. Ek bir pencere açılacak. Oradan hangi kanalın ID'sini istiyorsan geliştirici modunu açıp ID'yi al ve delete tuşuna bas. Ban riski bulunmamaktadır.

2 taraftan silmek mantığını anlamadım. Whatsapp'ta olduğu gibi kendimden sil ve herkesten sil yok. 10 yıl sonra da 10 saniye sonra da herkesten siliyorsunuz. Benim önerim mesajı yazdıktan sonra direkt yukarı yön tuşuna tıklayıp CTRL + A > Back Space > Enter > Enter

Bahsettiğin tarzdaki uygulamalar Discord'un kullanım koşullarına aykırı, yorumlarda da şu scripti kullan bunu kullan demenizi tavsiye etmiyorum, Discord şuan bu gibi scriptleri veya BetterDiscord gibi modlanmış uygulamaları kullananlara işlem uygulamıyor (yada çok nadiren uyguluyor oda Discord API'sine zarar verecek kadar abartanlara) ancak ileride bu kişinin yasaklanmasına sebep olabilirsiniz. DM'deki mesajları hızlıca silme olayı da sizin script kullandığınızı Discord'a açık açık gösterecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı