Bahsettiğin tarzdaki uygulamalar Discord'un kullanım koşullarına aykırı, yorumlarda da şu scripti kullan bunu kullan demenizi tavsiye etmiyorum, Discord şu an bu gibi scriptleri veya betterdiscord gibi modlanmış uygulamaları kullananlara işlem uygulamıyor (ya da çok nadiren uyguluyor oda Discord API'sine zarar verecek kadar abartanlara) ancak ileride bu kişinin yasaklanmasına sebep olabilirsiniz. DM'deki mesajları hızlıca silme olayı da sizin script kullandığınızı Discord'a açık açık gösterecektir.
Discord şuana kadar sizi yasaklamadı diye böyle bir şey olmayacak diye bir şey yok, saniyede kaç mesaj sildiğine bakarak bunun bir insan eliyle yapılmadığını anlamak zor bir şey değil. Discord'un Hizmet Koşulları linkini bırakayım. Discord şuan bunu yaptığınızın farkında ve hatta belkide size göstermeden sizi illegal faaliyet yapanlar listesine sokmuş bile olabilir. Böyle bir şey yok diyecekseniz dayanağınız olsun, benim dayanağım Discord'un kendisi. Bugüne kadar Discord'dan uyarı almamış yada yasaklanmamış olabilirsin, bu, bundan birkaç ay veya yıl sonra başına gelmeyeceği anlamına gelmiyor.Uzun zaman betterdiscord kullandım böyle bir şey yok. 3 yıldır discorddayım ve bu scriptleri kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.