Çözüldü Discord DM'deki mesajları silme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

weskompes

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar Discord'dan direkt mesajları nasıl silebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
nasıl çalıştıracağım ?

Bu siteden indiriniz. Ardından bu şekilde dosya oluşturunuz.

Sağ tıklayıp "Edit Script"e tıklayıp dosyanın içindekileri sildikten sonra verdiğim kodu yapıştır. Kaydet ve kapat. Sonra Sağ tıklayıp "Run Script" butonununa tıkla. Sonra DM silmek istediğin kişiye gelip CTRL+J bas ve silmesini bekle.
Tek çözüm tek tek silmek mi? kendi mesajlarımı silemiyor muyum bir anda ?

AutoHotkey indirip, bu basit scripti çalıştırırsanız otomatik silmeye başlar. AutoHotkey kullanmıyacaksanız, Python gibi dillerde "for" döngüsü kullanarak da yapabilirsiniz.

[CODE title="Kod Bloğu"]^j::
Loop, 100
{
send, {Up}
send, ^a
send, {BS}
send, {Enter}
send, {Enter}
sleep, 500
}
Return[/CODE]

nasıl çalıştıracağım ?
@Berk Uzunkaya ?

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
nasıl çalıştıracağım ?

Bu siteden indiriniz. Ardından bu şekilde dosya oluşturunuz.

Sağ tıklayıp "Edit Script"e tıklayıp dosyanın içindekileri sildikten sonra verdiğim kodu yapıştır. Kaydet ve kapat. Sonra Sağ tıklayıp "Run Script" butonununa tıkla. Sonra DM silmek istediğin kişiye gelip CTRL+J bas ve silmesini bekle.

Çözüm
Oluşturduktan sonra açamıyorum.Tıklıyorum tepki yok

Merhaba daha demin denedim oldu fakat kod durmak bilmedi masaüstüne geldiğimde her şey kopyalandı dosyalar çoğaldı, görev yöneticisini büyük bir uğraşla açıp programı durdurdum fakat aklımda birkaç soru kaldı o esnada bilgisayarın dosyalarına ya da herhangi bir uygulamanın dosyalarına zarar vermiş midir? Görev yöneticisinden kapatmama rağmen çalışıyor olma ihtimali var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…