Discord DM'den reklam ban sebebi mi?

selim1192

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar Discord'da davet ettiğim arkadaşım kalmadı (25 tane vardı), artık son çare olarak rastgele sunuculara girip DM'den reklam yapacağım. Ama Discord kurallarını teker teker okudum, 40 forum baktım ama ban sebebi göremedim. Size de sorayım dedim siz bilirsiniz: Rastgele sunucudan DM'den reklam yapmak hesabımızı ban yedirir mi? Sunucudan ban değil ama, direkt hesap banı.

Discord'un Tos'unda böyle bir şey yok istersen nude at yine umursamazlar *bence* :D ama girdiğin sunucudaki kurallara göre o sunuculardan banlanabilirsin.

Arkadaşlar Discord'da davet ettiğim arkadaşım kalmadı (25 tane vardı), artık son çare olarak rastgele sunuculara girip DM'den reklam yapacağım. Ama Discord kurallarını teker teker okudum, 40 forum baktım ama ban sebebi göremedim. Size de sorayım dedim siz bilirsiniz: Rastgele sunucudan DM'den reklam yapmak hesabımızı ban yedirir mi? Sunucudan ban değil ama, direkt hesap banı.
Bulunduğun sunucularda öyle bir kural varsa sadece sunuculardan ban yersiniz.

Herkese aynı mesajı atarsan hesabın kapanabilir.

13 kişiye aynı mesajı atmışım daha yeni gördüm umarım gitmez hesap :/ 13 kişiden bir şey olmaz herhalde.

Hocam forum değil de kişiler sizi spam olarak şikayet ederse sizin hesap hepten gidebilir.
13 kişiye aynı mesajı attım gitmez umarım mesajınızı daha yeni gördüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı