Discord DNS ile açılmıyor

Level3 dns deneyin. Valorant 20ms alıyorum, level3 dns ile 15ms. Bende discord a bağlanıyor fakat herkeste olmuyor nedense.

Birincil: 209.244.0.3
İkincil: 209.244.0.4

İnternet sağlayıcınız "DNS over HTTPS" ve "DNS over TLS" hizmetlerini engellemiş olabilir. Goodbyedpı kullanmayı deneyin.
goodbyedpi kullansam bile Discord'un uygulama versiyonu çalışmıyor ama web versiyonu çalışıyor ona çözüm yok mu?

İnternet sağlayıcınız "DNS over HTTPS" ve "DNS over TLS" hizmetlerini engellemiş olabilir. GoodbyeDPI kullanmayı deneyin.

goodbyedpi kullansam bile Discord'un uygulama versiyonu çalışmıyor ama web versiyonu çalışıyor ona çözüm yok mu?
IPV4 SOCKS5 proxy satın alabilirsin, kişiye özel olarak Almanya/Fransa lokasyon buldum 35₺ aylık. Aldığın proxy adresini ProxyCap kullanarak sadece discorda atayabilirsin.

Sadece Discord'a girmek için 35 TL ödemek saçma geldi yine de teşekkürler.
Ücretsiz proxy sunucuları da var ama biraz ping olabilir.

@yscof1eld

Bir şey merak ediyorum:
Siz DNS değiştirdikten sonra uygulama üzerinden Discord'a bağlanamıyorsunuz, şu şekilde dener misiniz bir de lütfen?
Sonucu da paylaşırsanız mutlu olurum.

Birincil DNS: 209.244.0.3
İkincil DNS: 209.244.0.4

Çıkarken ayarları doğrulayı seçin ve uygulaya tıklayıp tamama tıklayın.
Daha sonra CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "Ipconfig /flushdns" komutunu girerek enter tuşuna basın ve tekrar Discord'a bağlanmayı deneyin.

Yine bağlanmaması durumunda bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin.

Son düzenleme:
Ücretsiz proxy sunucuları da var ama biraz ping olabilir.

@yscof1eld

Bir şey merak ediyorum:
Siz DNS değiştirdikten sonra uygulama üzerinden Discord'a bağlanamıyorsunuz, şu şekilde dener misiniz bir de lütfen?
Sonucu da paylaşırsanız mutlu olurum.

Birincil DNS: 209.244.0.3
İkincil DNS: 209.244.0.4

Çıkarken ayarları doğrulayı seçin ve uygulaya tıklayıp tamama tıklayın.
Daha sonra CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "Ipconfig /flushdns" komutunu girerek enter tuşuna basın ve tekrar Discord'a bağlanmayı deneyin.

Yine bağlanmaması durumunda bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin.
Çalışmadı ben de.

Sadece Discord'a girmek için 35 TL ödemek saçma geldi yine de teşekkürler.
Warp Zero Trust hesabı aç ve split tunnel kur youtube üzerinden bulabilirsin link atılabiliyor mu bilmiyorum atılabiliyorsa atabilirim tek videoyu izlesen bile yaparsın split tunneli kurduktan sonra discord domain ve iplerini girersen warp sadece discord da çalışmış oluyor tabi başka roblox tarzı şeylerde de olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı