Discord.Do güvenilir mi?

KopernikPizza33

Picopat
Daha fazla  
Malum Discord erişim engeli yedi ve artık Discord'a giremiyoruz direkt orijinal discord.com adresinden. Ben de biraz gezerken Discord. Do diye bir site buldum. Siteye girince Discord web bölümüne basınca direkt orijinal Discord'un giriş ekranı karşılıyor (şifre vs.) Bilgileri girince de direkt orijinal Discord'a giriş yapıyor. Herhangi bir farklılık falan yok yani. VPN'de istiyor bu arada kullanırken. VPN kapatılınca direkt odadan atıyor. Site güvenilir midir? Pek güvenli değil gibi ama sıkıntı yaratma şansı var mı? Discord'umda da pek bir bilgi yok zaten sadece arkadaşlarla oyun gireceğimiz vakitte kullanıyorum. Ayrıyeten Discord'u telefona indirebileceğim bir yol var mı? Play Store da Discord çıkmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Malum Discord erişim engeli yedi ve artık Discord'a giremiyoruz direkt orijinal discord.com adresinden. Ben de biraz gezerken Discord. Do diye bir site buldum. Siteye girince Discord web bölümüne basınca direkt orijinal Discord'un giriş ekranı karşılıyor (şifre vs.) Bilgileri girince de direkt orijinal Discord'a giriş yapıyor. Herhangi bir farklılık falan yok yani. VPN'de istiyor bu arada kullanırken. VPN kapatılınca direkt odadan atıyor. Site güvenilir midir? Pek güvenli değil gibi ama sıkıntı yaratma şansı var mı? Discord'umda da pek bir bilgi yok zaten sadece arkadaşlarla oyun gireceğimiz vakitte kullanıyorum. Ayrıyeten Discord'u telefona indirebileceğim bir yol var mı? Play Store da Discord çıkmıyor.
Discord daki erişim engelini aşmak çok basit DNS ayarlarını değiştir. VPN eğer internetin o kadar da iyi değilse ve ücretsiz VPN kullanıyorsan o kadar da kullanışlı değil.

Discord'da erişim engeli varsa, erişim engelini VPN ile aşıyorsanız, neden Discord.Do gibi şeylere ihtiyacınız olsun ki? Zaten VPN kullanıp normal Discord'a giriş yapabilirdiniz.
Hayır dostum. Ben discordu direkt internet üzerinden erişmek yerine direkt cihazıma indirmek istiyorum. Ek olarak normal discorda tarayacı üzerinden girdiğim zaman izin vermeme rağmen mikrofon kullanamıyorum. PC üzerinden indirmek mümkün fakat mobil üzerinden yolu var mı?
Discord daki erişim engelini aşmak çok basit DNS ayarlarını değiştir. VPN eğer internetin o kadar da iyi değilse ve ücretsiz VPN kullanıyorsan o kadar da kullanışlı değil.
Durumu halletim gibi. Fakat discordu telefonuma indirmenin bir yolu var mı? Her seferinde tarayıcı üzerinden girmek yerine? Ek olarak birde verdiğim site üzerinden discorda hesabıma giriş yaptım bir problem yaratır mı?

Hayır dostum. Ben Discord'u direkt internet üzerinden erişmek yerine direkt cihazıma indirmek istiyorum. Ek olarak normal Discord'a tarayacı üzerinden girdiğim zaman izin vermeme rağmen mikrofon kullanamıyorum. PC üzerinden indirmek mümkün fakat mobil üzerinden yolu var mı?
Durumu halletim gibi. Fakat Discord'u telefonuma indirmenin bir yolu var mı? Her seferinde tarayıcı üzerinden girmek yerine? Ek olarak bir de verdiğim site üzerinden Discord'a hesabıma giriş yaptım bir problem yaratır mı?

Hocam Chrome'dan uygulama olarak yükleyin. 3 noktaya tıklayıp ana menüye ekle seçeneğine basın web App olarak cihaza iniyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-06-18-15-50-25-516_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-06-18-15-50-25-516_com.android.chrome.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 24

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı