GoodbyeDPI güvenilir mi?

Bunu once metin belgisine yazip sonra uzantiyi .bat yapar misiniz? En son yonetici olarak calistir.

GoodbyeDPI klasörüne yeni bir BAT dosyası oluşturup bunu deneyin.

Kod:
@ECHO OFF.
PUSHD "%~dp0"
set _arch=x86
IF "%PROCESSOR_ARCHITECTURE%"=="AMD64" (set _arch=x86_64)
IF DEFINED PROCESSOR_ARCHITEW6432 (set _arch=x86_64)

echo This script should be run with administrator privileges.
echo Right click - run as administrator.
echo Press any key if you're running it as administrator.
pause.
sc stop "GoodbyeDPI"
sc delete "GoodbyeDPI"
sc create "GoodbyeDPI" binPath= "\"%CD%\%_arch%\goodbyedpi.exe\" -4 --set-ttl 5" start= "auto"
sc description "GoodbyeDPI" "Turktelekom Ayarlari"
sc start "GoodbyeDPI"

POPD.

Onu indirdim fakat hangi dosyayı çalıştıracağım?

1732211066963.png

Bunu yonetici olarak.

Bunun uzantisini BAT yapacaksiniz. Ben o konudan gorup yaptim ve ise yaradi. Sizde yarar mi bilmem.

Dosya Ekleri

• Yeni Metin Belgesi.txt
    553 bayt · Görüntüleme: 55
Umarım gitmiyordur. Şu an kullanıyorum çünkü.

Onu nasıl yapacağımı anlamadım ben.

Oyun içinde eşya aldığımızda (kredi kartımızla vb.) Kredi kart infomuz bir yere gitmiyor, değil mi?

(Hepinizi etiketlediğim için kusura bakmayın nasıl kurulur ve nasıl kullanılır hepsini yazdım)

Kodun direk açık kaynak olduğunu bilebiliyorsunuz aslında official olanda not defteri üzerinden açın bakın herhangi zararlı bir kod bulunmuyorturkey versiyonundada aynısı kopyalanmış birkaç kod değişikliği var sadece türklere özel ve ayrıca çalışmıyorsa 2_anycountry olan dosyayı sağ tık not defterinde görüntüle deyin oradaki değer -9 sa -5e çekin yönetici olarak çalıştırın komut penceresini kapatmayın işinizi halledince kapatın çünkü kapatınca sıfırlanıyor ve kapanıyor tek kullanımlık yani eğer halen daha olmuyorsa turkey dosyasını yükleyin çünkü orijinal olan sürüm Ruslara özel yapılmış ve komut penceresini kapattığınız zaman çalışmaz sürekli o pencereyi açık tutmanız lazım kapatınca kapanıyor VPN benzeri bir şey sadece filtreleri kaldırıyor.

Turkey sürümüne gelirsek SmartScreen'i kapatmanız lazım kodu zararlı yazılım olarak algılıyor şu an kullanıyorum değil zaten zararlı yazılım açık kaynak kodu çünkü ve YouTube'da Techolay kanalındada Recep Baltaş videosunu çekmiş programın o videoya bakarakta yapabilirsiniz linki aşağıda.

-Türkiye Versiyonu Kurulumu Ve Teknik Detaylar (YouTube'a yönlendiriyor herhangi bir endişeniz bulunmasın)
-Official Sürümü Ve Yapmanız Gereken Dns, Not Defteri Ayarları (bu da YouTube'a yönlendiriyor herhangi bir endişeniz bulunmasın)

Oyun içinde eşya aldığımızda (kredi kartımızla vb.) Kredi kart infomuz bir yere gitmiyor, değil mi?

Bu komut sadece netteki filtrelemeyi kaldırıyor açık kaynak kodundan herhangi bir şey çalabileceğini öğrenebilirsiniz ya da net üzerinden taratabilirsiniz fakat SmartScreen kodu zararlı olarak algılıyor internetten araştıradabilirsiniz.

sürekli cihazımda kalsın Discord hep arka planda çalışsın diyorsanız
goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey.zip olana tıklayıp indirin
Service_install_dns_redirturkey dosyası yükleyince cihazınızda sürekli kalıyor yani diğer dosya gibi pencereyi kapattığınız zaman erişim gitmiyor yeniden başlatsanızda ben bunu kullanıyorum arka planda Discord çalışıyor ve GoodbyeDPI komut dosyasını sürekli açık tutmak istemiyorum bunu silmek için service_remove var ona yönetici olarak çalıştırırsınız kapanır servis.

tek kullanımlık olsun komut penceresini kapatınca kapansın diyorsanız.
goodbyedpi-0.2.3rc3-2.zip olana tıklayıp indirin

Kapanan versiyonu var bu turkey verisyonunda official versiyondada aynısı var turkey_dnsredir dosyası bunu sağ tık yapın not defterince düzenleyin ardından oradaki -9u -5 yapın sol üstten Kaydet'e basın yönetici olarak çalıştırınherhangi bir tuşa basın açılacaktır ama bunun için DNS ayarlarından 1.1.1.1 1.0.0.1 yapmanız lazım eğer yapmazsanız çalışmaz ve komut dosyasını kesinlikle kapatmayın arkada açık kalması lazım kapatırsanız eski haline dönüp çalışmayacaktır ama servis olan yani yukarıda anlattığım diğer versiyonunda DNS kullanmanıza gerek yok ve ayrıca bu verisyonda komut penceresini kapattığınızda bütün DNS ve IP ayarlarınız eskisine dönücektir filtreleme kalkacaktır.

Hangisine ihtiyacınız varsa onu kullanın ben size service olanı tavsiye ederim sürekli Discord'a veya Roblox'a girebiliyorsunuz açık kaynak kodlu olduğu içinde endişe duymanıza gerek yok ve ayrıca official versiyonu yukarıda belirttiğim gibi Ruslara özel bir program o yüzden service kısmını cihazınızda kullanamazsınız eğer kullanırsanız bile pinginiz arşa çıkacaktır emin olun. Ve bu GoodbyeDPI turkey ve official sürümü pingine herhangi bir etki yapmıyor sadece net üzerindeki filtrelemeyi kaldırıyor tunnel gibi aslında.

umarım yardımcı olmuşumdur herhangi bir sorunuz varsa sorun uygun vakit bulabildiğimce yanıtlamaktan zevk duyarım. Aynı şeyleri tekrar yazmış olabilirim kusura bakmayın.

ve ekstradan şunu söylemeyi unuttum dns ayarlarınız değiştiği için reklamlar yabancı reklamlar oluyor çok sıkıntı yaratmaz eğer reklam bağımlısı değilseniz ve reklam engelleyici kullanıyorsanız şuan farkettim ama ip adresiniz aynı şekilde kalıyor yani grabify linklerine rahatlıkla tıklayabilirim algısına kapılmayın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı