Discord DPI Bypass - Test Aşamasında

yiitgven7x

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Türkiye'de Discord'a erişim sorunu için Python tabanlı bir DPI bypass çözümü denemesi geliştirdim.
Proje şu anda test aşamasındadır ve çalışıp çalışmayacağı konusunda garanti verilmez.

Deneysel Özellikler:
• Cloudflare DNS (1.1.1.1) kullanımı
• TLS paket parçalama denemesi
• HTTP/2 ve WebSocket desteği
• Discord domainleri için destek

Test Etme:
1. GitHub'dan indirebilirsiniz veya kaynak kodlarından derleyebilirsiniz.

Github Linki: DiscordDPI - Test

Test sonuçlarınızı paylaşırsanız sevinirim dostlar. 🙂

Merhaba arkadaşlar,

Türkiye'de Discord'a erişim sorunu için Python tabanlı bir DPI bypass çözümü denemesi geliştirdim.
Proje şu anda test aşamasındadır ve çalışıp çalışmayacağı konusunda garanti verilmez.

Deneysel Özellikler:
• Cloudflare DNS (1.1.1.1) kullanımı
• TLS paket parçalama denemesi
• HTTP/2 ve WebSocket desteği
• Discord domainleri için destek

Test Etme:
1. GitHub'dan indirebilirsiniz veya kaynak kodlarından derleyebilirsiniz.

Github Linki: DiscordDPI - Test

Test sonuçlarınızı paylaşırsanız sevinirim dostlar. 🙂
Tekekkürler dostum fakat bir sorum olacak. GoodbyeDPI'dan farkı nedir tam olarak? Aynı işlevi mi görüyor?

Tekekkürler dostum fakat bir sorum olacak. GoodbyeDPI'dan farkı nedir tam olarak? Aynı işlevi mi görüyor?

GoodbyeDPI tüm internet trafiğine bu işlemi uyguluyor, PttAVM gibi sitlere giremiyorsun. Sanırım arkadaşın yaptığı sadece Discord için bu işlemi gerçekleştiriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ona benzer hocam ama insanların test etmesi gerekiyor ki çalışıp çalışmadığını anlayabileyim. Bu konuda pek bilgim olmadan yaptım, istediğim sonucu da vermeyebilir.

GoodbyeDPI tüm internet trafiğine bu işlemi uyguluyor, PttAVM gibi sitlere giremiyorsun. Sanırım arkadaşın yaptığı sadece Discord için bu işlemi gerçekleştiriyor.
Evet, sadece discord'a uyguluyor ama dediğim gibi deneysel bir şey.

Hocam PttAVM'ye giriş sağlayabiliyorum. Birkaç site ve uygulamada sorun yaşandığı raporları gelmesine rağmen çoğu kullanıcı bir problem yaşamadığını belirtiyor.

Güncelleme - 13.01.2025

Dostlar, programın temel kod yapısı tamamen değişti ve DPI bypass teknikleri eklendi. Artık uygulamanın düzgün çalışacağına inanıyorum.
Kod:
--host : Proxy sunucusu IP adresi (varsayılan: 127.0.0.1)
--port : Proxy sunucusu port numarası (varsayılan: 8080)
--chunk-size : Veri okuma/yazma boyutu (varsayılan: 8192)
--window-size : DPI bypass boyutu (varsayılan: 64, agresif: 32, çok agresif: 16)
--timeout : Bağlantı zaman aşımı süresi (varsayılan: 30, önerilen: 15)
--debug : Debug modunu etkinleştir (detaylı loglar için)
Gelen/Giden paketleri görmek istemiyorsanız kaldırın.
--dns-addr : Özel DNS sunucu adresi (varsayılan: 8.8.8.8)
Alternatifler: 1.1.1.1 (Cloudflare)
--dns-port : Özel DNS sunucu portu (varsayılan: 53)
--enable-doh : DNS-over-HTTPS kullanımını etkinleştir (DNS sansürünü bypass etmek için)

Kullanım
run.bat dosyasını açıp çalıştırın veya parametrelere göre düzenleyin.

Tavsiye edilen ayarlar
Kod:
DPIBypass.exe --debug --window-size 16 --enable-doh --timeout 30 --dns-addr 1.1.1.1
Eğer siteye giriş yapamıyorsanız --window-size değerini düşürün.

Bu şekilde dostlar, tavsiye edilen ayarlardan sadece --window--size ile oynamanız sizin için daha faydalı olacaktır. 16 değeri siteye girmezse, 8-12 arası değerler tercih edebilirsiniz. Eğer siteye giriyor ancak yavaş açılıyorsa, 16 değerini 32 veya daha büyük bir değere ayarlayabilirsiniz.

Bat dosyası, tavsiye edilen ayarlara göre yapılandırılmış ve alternatifler eklenmiştir.

Son düzenleme:
Yapamayanlar veya bazı yöntemler işe yaramayanlar aşağıdaki videoya bakabilir ve programa göz atabilir.

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Program açık kaynağı: GitHub - umutxyp/Network-Control-DNS-Proxy-Deceptive: Open source code for a DNS and proxy spoofing and modification programme. With this programme you can access banned sites in your country even if it is not perfect.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı