Discord düşük yayın kalitesi

Cemil1973

Hectopat
50 Mbps download 5 Mbps upload alıyorum. Yani fikrimce Discord'da güzel bir yayın yapabileceğimi düşünüyorum ama yayınımın kalitesi çok kötü. Kaç kere modemime restart attım bilmiyorum bile. Yönetici olarak da çalıştırdım, yine çözülmedi. Sürekli yayını aç kapa yapmam gerekiyor. Çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yayını 480p de başlatıyor olabilir misin? + Discord'da Max 720P 30 FPS yayın açabilirsin 1080P 60 FPS için Nitro Classic Veya Nitro istiyor

Discord ile alaklı sorun olabilir. Bugün ben de yaşadım aynı sorunu. Yayın 7 piksel falandı.

Düşük yayın kalitesi internetinizle alakalı değil Discord Nitro üyeliği olmayan üyelerin yayın kalitesini ve FPS değirini düşük olarak kitliyor.

Düşük yayın kalitesi internetinizle alakalı değil Discord Nitro üyeliği olmayan üyelerin yayın kalitesini ve FPS değirini düşük olarak kitliyor.

Bana hiç 720 gibi gelmiyor ve Nitro olmayan arkadaşlarımda niye böyle bir sorun yok?
şaka mı bu abi çözüm yok mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…