Discord, EA gibi benzeri uygulamalarda internet yok hatası

unframe

Picopat
Daha fazla  
Dün hem EA hem de Discord kullanılıyordu, birden internet gitti ve geldiğinde ise Discord giriş yapamıyorum (Google'dan falan girince sesliler katılınca RTC hatası veriyor.) Discord sadece Update failed diyor EA'de ise internet yok diyor. Bilgisayarda internet var ama neden giriş yapmıyor? Modemi kapattım her şeyi yaptım. Kabloları taktığım bölümün en üstünde bir tuş vardı ince bios flbk bir tuş yanlışlıkla tıkladım bir sıkıntı olur mu? Ona yeniden tıkladın ve denedim gene olmadı.

Son düzenleme:
Discord'da sorun yok en azından yasak yok. EA'de de sorun yok gözüküyor.
Hocam?? Yardım almak için yazdım nasıl bir cevap veriyorsunuz?

Dün hem EA hem de Discord kullanılıyordu, birden internet gitti ve geldiğinde ise Discord giriş yapamıyorum (Google'dan falan girince sesliler katılınca RTC hatası veriyor.) Discord sadece Update failed diyor EA'de ise internet yok diyor. Bilgisayarda internet var ama neden giriş yapmıyor? Modemi kapattım her şeyi yaptım. Kabloları taktığım bölümün en üstünde bir tuş vardı ince bios flbk bir tuş yanlışlıkla tıkladım bir sıkıntı olur mu? Ona yeniden tıkladın ve denedim gene olmadı.
Robloxa giriş yaparken de sslconnectfail hatası veriyor ne bu sıkıntı hocam deliricem.

@unframe bazı siteler yasaklandığı için yazdım. Modemi kapatıp açabilirsin, ya da arka planda internet kullanan uygulamaları kapatabilirsin.
Hocam hiç yapmayacağım şeyleri yazdığınız için teşekkür ederim(80 tane konu açtım farklı konularda hep aynısınız tebrik ederim)

Hocam hiç yapmayacağım şeyleri yazdığınız için teşekkür ederim(80 tane konu açtım farklı konularda hep aynısınız tebrik ederim)
Farklı kişiler ama hep aynı mantık.

Roblox'a erişim engeli geldi. Diğer uygulamalar içinse Güvenli internet açıksa kapatmanızı öneririm.
Türk Telekomdan baktım standart internet var.

Roblox'a erişim engeli geldi. Diğer uygulamalar içinse Güvenli internet açıksa kapatmanızı öneririm.
Hocam deliricem gerçekten daha yeni geldi haralde daha bugün öğlen saatleri içerisinde çalışıyordi Agah yaşasın Türkiye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı