Discord ekibine davet edildin içerikli e-posta

candyshopadam

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, birisi bana hiçbir davet linki yollamadan sunucuya ekledi ve sunucuda sadece kendisi ve bir bot bulunmakta. Bana ulaşmaya çalıştığını söyledi.

Daha sonra mail adresime discord.com'dan Discord geliştirici ekibine davet edildin diye bir mail geldi ve daveti kabul et butonu bulunmaktaydı. Tıklamadım.

Daha önce böyle bir olay yaşamadım. Tecrübesi olan anlatabilir mi? Engelleyip iletişimi kesebilirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_140.png
    Screenshot_140.png
    30,2 KB · Görüntüleme: 174
  • imag33e.png
    imag33e.png
    51,1 KB · Görüntüleme: 88
Merhaba, birisi bana hiçbir davet linki yollamadan sunucuya ekledi ve sunucuda sadece kendisi ve bir bot bulunmakta. Bana ulaşmaya çalıştığını söyledi.

Daha sonra mail adresime discord.com'dan Discord geliştirici ekibine davet edildin diye bir mail geldi ve daveti kabul et butonu bulunmaktaydı. Tıklamadım.

Daha önce böyle bir olay yaşamadım. Tecrübesi olan anlatabilir mi? Engelleyip iletişimi kesebilirim.
Hiçbir linke tıklamadan o sunucuya eklendiysen şifreni değiştir ve 2 aşamalı doğrulama kullanmanı öneririm.

Linke tıklamayın yüksek ihtimal rat atacak engelleyin uğraşmayın

Beraber discord botu yapanlar, bir takım oluşturup arkadaşlarını davet eder böylece takımda bulunan diğer kişilerde botun sanki sahibiymiş gibi özellikleriyle ismiyle falan oynayabilir. Sizede aynı takım davetinden gelmiş. Discord'dan geldiyse korkulacak bir şey yok fakat takıma katılmamanızda fayda var. Adam muhtemelen dolandırıcı. Telegram aracılığı ile sizinle iletişime geçip iz bırakmadan sizi dolandırmaya çalışacak. Uğraşmayın, engelleyin. Birde eğer siz yapmadan bir sunucuya katıldıysanız ayarlardan yetkili uygulamalar kısmına giriş yapıp bilmediğiniz uygulamaların izinlerini silmelisiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı