Bilmiyorum biraz bakınayım o zaman.Buna söyleyebileceğim en mantıklı şey şu olur,
Discord ekran paylaşımı sırasında masaüstündeki sesleri çeker, yani başta SS kullanıyor musun sorusunun nedeni de SS'in sesleri önce Sonar'dan geçiriyor olmasıydı. Buna benzer bir program kullanıyorsan Discord orayı ekrana yansıtıyor olabilir.
Hayır SS kullanmıyorum.Steelseries kullanıyorsan çözümü yok. Steelseries Sonar ile alakalı bir durum.
Kullandığın kulaklık nedir?Hayır SS kullanmıyorum.
Mpow Air SE. Uzun süredir kullanıyorum fakat sorun son zamanlarda ortaya çıktı.Kullandığın kulaklık nedir?
Buna söyleyebileceğim en mantıklı şey şu olur,Mpow Air SE. Uzun süredir kullanıyorum fakat sorun son zamanlarda ortaya çıktı.
Bilmiyorum biraz bakınayım o zaman.Buna söyleyebileceğim en mantıklı şey şu olur,
Discord ekran paylaşımı sırasında masaüstündeki sesleri çeker, yani başta SS kullanıyor musun sorusunun nedeni de SS'in sesleri önce Sonar'dan geçiriyor olmasıydı. Buna benzer bir program kullanıyorsan Discord orayı ekrana yansıtıyor olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.