Rehber Discord engel kaldırma (oyunlarda ping sorunu olmadan)

Ekledim fakat sadece site açıldı oyun açılmıyor.
Başka IP leride eklemen lazım o zaman çünkü çokca IP kullanıyor deneye deneye bulmuştum ben.

@tragedypf hocam tekrardan selamlar, aktif olarak kullanıyordum fakat şu an nedense Discord'u kullandığımda herahngi br DM'e girdiğimde mesajlar yüklenemedi hatası alıyorum ne yapabilirim?
Hocam hiç yaşamadım açıkçası Discord'a girebiliyorsanız bence sorun VPN'den daha çok Discord'la alakalı bir durum gibi geliyor bir şeyleri açmak kapamak silmek dışında aklıma bir şey gelmiyor.

Başka IP leride eklemen lazım o zaman çünkü çokca IP kullanıyor deneye deneye bulmuştum ben.

Hocam hiç yaşamadım açıkçası Discord'a girebiliyorsanız bence sorun VPN'den daha çok Discord'la alakalı bir durum gibi geliyor bir şeyleri açmak kapamak silmek dışında aklıma bir şey gelmiyor.

Discord'da mesajlar bende de yüklenmiyor.

Hocam selam, rehbere uygun bir şekilde ayarlama yaptım fakat kayıt için yönlendirdiğinde şu hatayı alıyorum;

"enrollment request is invalid"​

Hangi kısmı yanlış yapmış olabilirim?

Hocam selam, rehbere uygun bir şekilde ayarlama yaptım fakat kayıt için yönlendirdiğinde şu hatayı alıyorum;

"enrollment request is invalid"​

Hangi kısmı yanlış yapmış olabilirim?
Sırasıyla:
Zero Trust,
Settings,
WARP Client,
Device enrollment permissions'a girin.
3 noktadan sonra configure.Eki Görüntüle 2352150Eki Görüntüle 2352151
Böyle ayarlayıp saveleyin.
bunu yapmayı denediniz mi?

Son düzenleme:
Takım adını yanlış girdiğimden dolayı olmamış, teşekkür ederim. Şimdi verdiğiniz Discord domainlerini ve IP adreslerine bakacağım.

Hocam sıkıntısız kullanıyorum şu anda, çok teşekkür ederim.
"Grup adı doğru ama aynı sorun bende var anlamadım doğrusu"
Tam grup adını Settings - Custom Pages den öğrendim ve doğru grup adım ile girdim bu seferde
"

Bu sayfa çalışmıyor​

örnek.cloudflareaccess.com sizi çok fazla kez yönlendirdi.

ERR_TOO_MANY_REDIRECTS "
Hatası alıyorum sürekli

techolay formundaki rehber ile yaptım, ordaki daha derli toplu anlatmış ama sanada emeklerin için teşekkürler.

Son düzenleme:
Hocam tekrardan rahatsız ediyorum, Discord harici sitelerin IP adreslerine nasıl erişebilirim, bilginiz var mıdır? Örneğin wattpad veya Roblox.

Hocam internete wattpad domain ve wattpad IP şeklinde yazarsanız deneye deneye görürsünüz ben yapmamıştım Roblox için ise bayağı bir şey eklemeniz lazım o kısma çok fazla IP kullanıyordu Roblox.

Ne kadar güvenli tartışılır.

Cloudflare servisleri güvenlidir. Ben 1.5 yıldır web site ve tehlikeli web sitelerini engelliyorum. Firewall kısmından istediğiniz web sitesini veya kategorileri engelleyebiliyorsunuz. İster cep telefonuna ister router cihazına DNS adresini entegre ettikten sonra engellenmiş web sitelerine girmeye çalışırken "bağlanmayı reddetti" veya sertifika hatası verebiliyor. Cloudflare Zero Trust güvenlidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı