@tragedypf hocam tekrardan selamlar, aktif olarak kullanıyordum fakat şu an nedense Discord'u kullandığımda herahngi br DM'e girdiğimde mesajlar yüklenemedi hatası alıyorum ne yapabilirim?
Hocam hiç yaşamadım açıkçası Discord'a girebiliyorsanız bence sorun VPN'den daha çok Discord'la alakalı bir durum gibi geliyor bir şeyleri açmak kapamak silmek dışında aklıma bir şey gelmiyor.
Başka IP leride eklemen lazım o zaman çünkü çokca IP kullanıyor deneye deneye bulmuştum ben.
Hocam hiç yaşamadım açıkçası Discord'a girebiliyorsanız bence sorun VPN'den daha çok Discord'la alakalı bir durum gibi geliyor bir şeyleri açmak kapamak silmek dışında aklıma bir şey gelmiyor.
"Grup adı doğru ama aynı sorun bende var anlamadım doğrusu"
Tam grup adını Settings - Custom Pages den öğrendim ve doğru grup adım ile girdim bu seferde
"
Bu sayfa çalışmıyor
örnek.cloudflareaccess.com sizi çok fazla kez yönlendirdi.
Hocam internete wattpad domain ve wattpad IP şeklinde yazarsanız deneye deneye görürsünüz ben yapmamıştım Roblox için ise bayağı bir şey eklemeniz lazım o kısma çok fazla IP kullanıyordu Roblox.
Cloudflare servisleri güvenlidir. Ben 1.5 yıldır web site ve tehlikeli web sitelerini engelliyorum. Firewall kısmından istediğiniz web sitesini veya kategorileri engelleyebiliyorsunuz. İster cep telefonuna ister router cihazına DNS adresini entegre ettikten sonra engellenmiş web sitelerine girmeye çalışırken "bağlanmayı reddetti" veya sertifika hatası verebiliyor. Cloudflare Zero Trust güvenlidir.