Rehber Discord engel kaldırma (oyunlarda ping sorunu olmadan)

Hocam çok garip üstteki attığınız resmi kırpmadan atar mısınız sorunun ne olduğunu da şahsen anlamadım.
şimdi yeni bir hesap açtım ana menüye tıklayınca bu kısım çıkıyor buraya herhangi bir şey yazmamız gerekiyor mu

şimdi yeni bir hesap açtım ana menüye tıklayınca bu kısım çıkıyor buraya herhangi bir şey yazmamız gerekiyor mu
Hiçbir şekilde olmadı hocam godnydpı ile denedim sorunsuz giriyorum şu an yardımızın için sağ olun bir şekilde çözüldü :d

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2024.11.04 - 21.49.59.46.png
    Desktop Screenshot 2024.11.04 - 21.49.59.46.png
    122,7 KB · Görüntüleme: 128
Son düzenleme:
Hocam öncelikle eline sağlık ben manage split tunnels kısmında verdiğin pastebin açılmadığından diğer sayfaya girdim ama her yerde IP ve domain var bir sürü hangisini yazacağım o kısım detaylı olmamışta yardımcı olabilir misin?

Hocam öncelikle eline sağlık ben manage split tunnels kısmında verdiğin pastebin açılmadığından diğer sayfaya girdim ama her yerde IP ve domain var bir sürü hangisini yazacağım o kısım detaylı olmamışta yardımcı olabilir misin?

Büyük ihtimal bende ondan dolayı giremedim Discord'a çünkü çok az IP adressi ve domain ekledim.

Ya dün gece 12ye kadar sadece Cloudflare DNS ile giriyordum gece bir bakım oldu artık ne yaparsam yapayım giremiyorum, tüm arkadaşlarım bu taktiği kullanıyor da onlara da ulaşamadığımdan bu yazıyla yapmaya çalışıyorum, IP domain kısmı biraz karışık beceremedim.

Büyük ihtimal bende ondan dolayı giremedim Discord'a çünkü çok az IP adressi ve domain ekledim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı