Rehber Discord engeli nasıl kaldırılır?

Bu yöntem bazılarında çalışıyor bazılarında çalışmıyor fakat bende çalıştığı için anlatmak istedim.

1728429229925.png

Buraya sağ tıkladıktan sonra ağ ve internet ayarları öğesini seçine tıklayın.
Ardından.

1728429337459.png

Tıklıyoruz.
Ardından düzenleye tıklayıp el ile tercih edileni seçiyoruz ve gösterdiğim yerleri aynı şekilde 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 yazıp kaydete basıyoruz.
İnternet bağlantınız gidecektir bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra düzelecektir teşekkürler.

1728429531258.png

Konuyu yararlı bulduysanız emoji bırakmanız rica olunur.

EĞER TURKNET HARİCİ BİR SAĞLAYICI KULLANIYORSANIZ BUNLARI YAPINIZ.
verdiğim linkteki dosyayı masaüstüne atıp
2_any_country_dnsredir i yönetici olarak çalıştırıp tekrar deneyiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz Kaspersky Plus aldık. 1 sene 10 cihaz şeklinde. Yıllık kişi başı 35TL'den daha uyguna geliyor. MESUT30 kodu ile %30 indirimden de yararlandık. Farklı paketler de mevcut daha az kişiyseniz. 3,5 cihaz gibi. Discord, Almanya sunucusunda stabil 50ms. Oyunları vs etkilemesin isterseniz VPN'den ayarlar sermeksinden bölünmüş tünelleme ile sadece VPN'i Discord kullansın diye işaretleyebilirsiniz. Steamde birkaç oyunda girişte sorun kapat-oyuna gir-aç ile çözüldü. Discord dışında TR yerel sunucusuna bağlıyız, kendi internetimizi kullanıyoruz. Çok güzel oldu. Hem antivirüs hem de sınırsız stabil VPN'e 35TL'ye ulaşmış olduk.
Hem oyun, hem tarayıcı etkileniyor tünelleme yapmama rağmen.

Biz Kaspersky Plus aldık. 1 sene 10 cihaz şeklinde. Yıllık kişi başı 35TL'den daha uyguna geliyor. MESUT30 kodu ile %30 indirimden de yararlandık. Farklı paketler de mevcut daha az kişiyseniz. 3,5 cihaz gibi. Discord, Almanya sunucusunda stabil 50ms. Oyunları vs etkilemesin isterseniz VPN'den ayarlar sermeksinden bölünmüş tünelleme ile sadece VPN'i Discord kullansın diye işaretleyebilirsiniz. Steamde birkaç oyunda girişte sorun kapat-oyuna gir-aç ile çözüldü. Discord dışında TR yerel sunucusuna bağlıyız, kendi internetimizi kullanıyoruz. Çok güzel oldu. Hem antivirüs hem de sınırsız stabil VPN'e 35TL'ye ulaşmış olduk.
Hocam aşırı ping ve paket loss oluyor? bunu nasıl çözeriz.

VPN'den dolayı DNS ayarım artık değişmiyor nedenini bilen var mı?
Kapatıyorumda DNS sabit kalıyor değiştiremiyorum

Bu yöntem bazılarında çalışıyor bazılarında çalışmıyor fakat bende çalıştığı için anlatmak istedim.

Eki Görüntüle 2325336

Buraya sağ tıkladıktan sonra ağ ve internet ayarları öğesini seçine tıklayın.
Ardından.

Eki Görüntüle 2325337

Tıklıyoruz.
Ardından düzenleye tıklayıp el ile tercih edileni seçiyoruz ve gösterdiğim yerleri aynı şekilde 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 yazıp kaydete basıyoruz.
İnternet bağlantınız gidecektir bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra düzelecektir teşekkürler.

Eki Görüntüle 2325339

Konuyu yararlı bulduysanız emoji bırakmanız rica olunur.

Eğer TurkNet harici bir sağlayıcı kullanıyorsanız bunları yapınız.
Verdiğim linkteki dosyayı masaüstüne atıp.
2_any_country_dnsredir i yönetici olarak çalıştırıp tekrar deneyiniz.

Hocam fotoğrafları açamıyorum yardımcı olur musunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı