Rehber Discord engeli nasıl kaldırılır?

Bu yöntem bazılarında çalışıyor bazılarında çalışmıyor fakat bende çalıştığı için anlatmak istedim.

1728429229925.png

Buraya sağ tıkladıktan sonra ağ ve internet ayarları öğesini seçine tıklayın.
Ardından.

1728429337459.png

Tıklıyoruz.
Ardından düzenleye tıklayıp el ile tercih edileni seçiyoruz ve gösterdiğim yerleri aynı şekilde 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 yazıp kaydete basıyoruz.
İnternet bağlantınız gidecektir bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra düzelecektir teşekkürler.

1728429531258.png

Konuyu yararlı bulduysanız emoji bırakmanız rica olunur.

EĞER TURKNET HARİCİ BİR SAĞLAYICI KULLANIYORSANIZ BUNLARI YAPINIZ.
verdiğim linkteki dosyayı masaüstüne atıp
2_any_country_dnsredir i yönetici olarak çalıştırıp tekrar deneyiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Süperonline ve kablonet gibi firmalardan discord girmek zordur. VPN ile girilmesi gereklidir VPN discord uygulamasına yönlendirmek gereklidir. DNS ile süperonline ve kablonet sağlayıcılar modem üzerinden engellemeye çalışıyorlar modem değiştirilirse engelleme kolaycana kaldırılır. DPI programları eski fiber altyapıda geçerlidir. Ben kendim discord'a VPN dışında bağlanamıyorum.

turkcell superonline kullanıyorum ne yapmam gerekiyor?
Süperonline ait modemi ortadan kaldır ve kendi modemini kullan. Masraflı ama yapılır baştan modemden PPoP İD ve şifreyi öğren sonra uyumlu ONT cihazı al ve en son adım modem yani (router) PPoP bilgileri gir ve sorunsuz şekilde istediğin yere girebilirsin.

Bende kablonet kullanıyorum. Bir çözüm bulabildiniz mi?
Telefon uygulamasından köprü modu olmalı bazı cihazlarında geçerli diye biliyorum. En son seçenek İstanbul çıkışlı VPN ya da WARP kullanmak bu da 10 ms kadar artabilir.

Bu yöntem bazılarında çalışıyor bazılarında çalışmıyor fakat bende çalıştığı için anlatmak istedim.

Eki Görüntüle 2325336

Buraya sağ tıkladıktan sonra ağ ve internet ayarları öğesini seçine tıklayın.
Ardından.

Eki Görüntüle 2325337

Tıklıyoruz.
Ardından düzenleye tıklayıp el ile tercih edileni seçiyoruz ve gösterdiğim yerleri aynı şekilde 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 yazıp kaydete basıyoruz.
İnternet bağlantınız gidecektir bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra düzelecektir teşekkürler.

Eki Görüntüle 2325339

Konuyu yararlı bulduysanız emoji bırakmanız rica olunur.

Eğer TurkNet harici bir sağlayıcı kullanıyorsanız bunları yapınız.
Verdiğim linkteki dosyayı masaüstüne atıp.
2_any_country_dnsredir i yönetici olarak çalıştırıp tekrar deneyiniz.

Deneyeceğim bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı