Discord eski hesap nasıl alınır?

Suerry

Femtopat
Merhaba. Benim Discord'da bir hesabım vardı 9 ay önce, yeni bir hesap açmıştım. O hesabı bırakmıştım ama silmemistim. Sadete geleyim işte o bıraktığım hesabı geri istiyorum ama epostayı cihazdan silmistim. Nasıl alacağım? Tel no da kayıtlı değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya abi ben oraya hakkımdaya, eğlencesine bu hesap cevrimici bir terör örgütü ile bağlantıdadir şüpheli harekette bildirin yazmistim ne yapcam ya dava yersem hapse girersem haksız yere ya bilgilerimi calarlarsa

Ya abi ben oraya hakkımdaya, eğlencesine bu hesap cevrimici bir terör örgütü ile bağlantıdadir şüpheli harekette bildirin yazmistim ne yapacağım ya dava yersem hapse girersem haksız yere ya bilgilerimi calarlarsa.

:D bunu herkes yapıyor. Avukat buna m inanacak? Enayi biri seni terorist mi sanacak?

Ya abi ben oraya hakkımdaya, eğlencesine bu hesap cevrimici bir terör örgütü ile bağlantıdadir şüpheli harekette bildirin yazmistim ne yapcam ya dava yersem hapse girersem haksız yere ya bilgilerimi calarlarsa
Bir şey olmaz ondan hesapta çevrim ici değilken gözükmüyor bile gözükse de bir sey olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı