Discord, ETS 2 Truckers MP için VPN veya VPN tarzı uygulama önerisi

Merhabalar68396

Centipat
Daha fazla  
Merhaba sorum başlıktaki gibi. Eskiden GoodbyeDPI Turkey kullanırdım ancak çok ping yapmaya başladı. ProtonVPN, 1.1.1.1 WARP gibi uygulamalarda ping yapıyor. Türk Telekom kullanıyorum ve ücretsiz bir çözüm istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Eğerki bir çözümü varsa (belki bir ayar gereklidir) GoodbyeDPI'dan memnundum aslında.

Son düzenleyen: Moderatör:

WARP tavsiye ederim güzel basit ve sağlam. İnternetin iyi ise sorun yaşamadan kullanabilirsiniz.

WARP kullanırken ETS'de pingim arada 1000'e kadar ulaşıyor acaba Truckers MP'den dolayı mı?

Hocam ben WARP ile oynuyorum DC'ye giriyorum. Metin2 bile oynarken WARP açık oluyor bir sorun yaşamıyorum. İnternet alt yapınız eğer yeterli değilse olabilir.

Deneyeceğim teşekkürler.

Hocam ben WARP ile oynuyorum DC'ye giriyorum. Metin2 bile oynarken WARP açık oluyor bir sorun yaşamıyorum. İnternet alt yapınız eğer yeterli değilse olabilir.
Evet alt yapıda biraz sorun olma ihtimali var ondan kaynaklı olabilir belki.

Deneyeceğim teşekkürler.

Evet alt yapıda biraz sorun olma ihtimali var ondan kaynaklı olabilir belki.

Hocam o zaman tüm VPN'ler de sorun yaşarsın. Yani yanlış anlama beni. 6 ay multi oynayamadım bakım ldu mahallede. O yüzden VPN çok internet tüketiyor.

Hocam o zaman tüm VPN'ler de sorun yaşarsın. Yani yanlış anlama beni. 6 ay multi oynayamadım bakım ldu mahallede. O yüzden VPN çok internet tüketiyor.

Estağfurullah hocam garip olan son zamanlarda böyle olmaya başladı. Bende uygulamanın bozulmuş olduğunu düşündüm açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…