Discord, ETS 2 Truckers MP için VPN veya VPN tarzı uygulama önerisi

Merhabalar68396

Centipat
Daha fazla  
Merhaba sorum başlıktaki gibi. Eskiden GoodbyeDPI Turkey kullanırdım ancak çok ping yapmaya başladı. ProtonVPN, 1.1.1.1 WARP gibi uygulamalarda ping yapıyor. Türk Telekom kullanıyorum ve ücretsiz bir çözüm istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Eğerki bir çözümü varsa (belki bir ayar gereklidir) GoodbyeDPI'dan memnundum aslında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba sorum başlıktaki gibi. Eskiden GoodbyeDPI turkey kullanırdım ancak çok ping yapmaya başladı. ProtonVPN, 1.1.1.1 WARP gibi uygulamalarda ping yapıyor. Türk Telekom kullanıyorum ve ücretsiz bir çözüm istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Eğer ki bir çözümü varsa (belki bir ayar gereklidir) GoodbyeDPI'dan memnundum aslında.

WARP tavsiye ederim güzel basit ve sağlam. İnternetin iyi ise sorun yaşamadan kullanabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Deneyeceğim teşekkürler.

Hocam ben WARP ile oynuyorum DC'ye giriyorum. Metin2 bile oynarken WARP açık oluyor bir sorun yaşamıyorum. İnternet alt yapınız eğer yeterli değilse olabilir.
Evet alt yapıda biraz sorun olma ihtimali var ondan kaynaklı olabilir belki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı