sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 9 Haziran 2020 #1 Discord açıkken haritaların yüklenmesi uzun sürüyor ve FPS düşmesi giriyor. Donanım ivmesi kapalı. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2020
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 9 Haziran 2020 #2 TS3 kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
eckir Megapat Katılım 17 Temmuz 2014 Mesajlar 609 Çözümler 9 9 Haziran 2020 #3 sentiusz dedi: Discord açıkken haritaların yüklenmesi uzun sürüyor ve FPS düşmesi giriyor. Donanım ivmesi kapalı. Genişletmek için tıkla... Discord nedendir bilmiyorum son 3 aydır çok CPU kullanıyor. Büyük ihtimal işlemciniz hem oyun hem de discorda yetmiyordur. Artı 0 Eksi
sentiusz dedi: Discord açıkken haritaların yüklenmesi uzun sürüyor ve FPS düşmesi giriyor. Donanım ivmesi kapalı. Genişletmek için tıkla... Discord nedendir bilmiyorum son 3 aydır çok CPU kullanıyor. Büyük ihtimal işlemciniz hem oyun hem de discorda yetmiyordur.
KS KS sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 9 Haziran 2020 #4 eckir dedi: Discord nedendir bilmiyorum son 3 aydır çok CPU kullanıyor. Büyük ihtimal işlemciniz hem oyun hem de discorda yetmiyordur. Genişletmek için tıkla... I7 6700HQ, 16 GB RAM var. Artı 0 Eksi
eckir dedi: Discord nedendir bilmiyorum son 3 aydır çok CPU kullanıyor. Büyük ihtimal işlemciniz hem oyun hem de discorda yetmiyordur. Genişletmek için tıkla... I7 6700HQ, 16 GB RAM var.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 9 Haziran 2020 #5 Yanlışlıkla falan Krisp'i etkinleştirdiyseniz kapatın, ben Krisp'i açınca işlemci darboğazına giriyor oyunlar. Artı 0 Eksi
Yanlışlıkla falan Krisp'i etkinleştirdiyseniz kapatın, ben Krisp'i açınca işlemci darboğazına giriyor oyunlar.
Astendra Centipat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 50 9 Haziran 2020 #6 Discord'un oyun içi arayüzünü kapattınız mı? Belki de bu yüzden olabilir. Artı 0 Eksi
olvidobc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 15 9 Haziran 2020 #7 Tarayıcı versiyonunu deneyebilirsiniz belki kullanımı azaltabilir DC gerçekten inanılmaz yük bindiriyor. Artı 0 Eksi
Tarayıcı versiyonunu deneyebilirsiniz belki kullanımı azaltabilir DC gerçekten inanılmaz yük bindiriyor.
eckir Megapat Katılım 17 Temmuz 2014 Mesajlar 609 Çözümler 9 9 Haziran 2020 #8 sentiusz dedi: I7 6700HQ, 16 GB RAM var. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi. Sadece discord açıkken işlemci kullanımını kontrol edin. Bende %20 gibi ciddi bir değer kullanıyor tek başına. Aslında o işlemcinin fazlasıyla yetmesi lazım. Artı 0 Eksi
sentiusz dedi: I7 6700HQ, 16 GB RAM var. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi. Sadece discord açıkken işlemci kullanımını kontrol edin. Bende %20 gibi ciddi bir değer kullanıyor tek başına. Aslında o işlemcinin fazlasıyla yetmesi lazım.
KS KS sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 9 Haziran 2020 #9 Astendra dedi: Discord'un oyun içi arayüzünü kapattınız mı? Belki de bu yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyun içi arayüzü ve donanım ivmesi kapalı. Artı 0 Eksi
Astendra dedi: Discord'un oyun içi arayüzünü kapattınız mı? Belki de bu yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyun içi arayüzü ve donanım ivmesi kapalı.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 9 Haziran 2020 #10 olvidobc dedi: Tarayıcı versiyonunu deneyebilirsiniz belki kullanımı azaltabilir Discord gerçekten inanılmaz yük bindiriyor. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı versiyonu çok kötü, sesin sadece yarısını falan gönderiyor karşı tarafa. Artı 0 Eksi
olvidobc dedi: Tarayıcı versiyonunu deneyebilirsiniz belki kullanımı azaltabilir Discord gerçekten inanılmaz yük bindiriyor. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı versiyonu çok kötü, sesin sadece yarısını falan gönderiyor karşı tarafa.