Discord Game Pass'te F1 22 var mıdır?

@THE WATCHER tamam da oyun EA Play ile geliyor ve EA Play yeni çıkan oyunlarda süre sınırı koyuyor. Eğer EA Play'in sayfasına girerseniz F1 22 için 10 saat deneme süresi koyduğunu görürsünüz. Fifa 22 çıktığında onda da aynı şey olacak.

Herkes farklı cevaplar vermiş Discord Nitro alınca Ultimate Game Pass geliyor diye biliyorum onda sınırsızmı acaba F1
Hocam teyit etmek için XBOX'ın kendi uygulamasına da baktım orada da oyunun 10 saat deneme süresi olduğu yazıyor. Görselde de yazdığı gibi "Game Trials" diyor. Arkadaşlar muhtemelen Game Pass'in kendi oyunları ile karıştırdı.

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2022.07.31 - 21.44.25.32.png
    Desktop Screenshot 2022.07.31 - 21.44.25.32.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 48
Ultimate üyeliğindedemi öyle.
Öyle hocam. Dediğim gibi oyun Game Pass'e değil EA Play'e ait ve EA Play'in tek bir üyeliği var o da her Game Pass üyeliklerine dahil. Eğer sırf F1 için Game Pass alacaksanız Steam'den EA Play alın orada indirimle 8 TL şu an EA Play.

Öyle hocam. Dediğim gibi oyun Game Pass'e değil EA Play'e ait ve EA Play'in tek bir üyeliği var o da her Game Pass üyeliklerine dahil. Eğer sırf F1 için Game Pass alacaksanız Steam'den EA Play alın orada indirimle 8 TL şu an EA Play.

Oradan aldım bitti sürem o yüzden Game Pass almayı düşündüm herkes bana orada sınırsız falan dedi bende sorayım dedim tam emin değilim.

Oradan aldım bitti sürem o yüzden Game Pass almayı düşündüm herkes bana orada sınırsız falan dedi bende sorayım dedim tam emin değilim.
Yok hocam EA Play her yerde EA Play yani nereden alırsanız alın 10 saat süre sınırı var.
Edit: Hatalı bilgidir aslında EA Play'in farklı bir sürümü var.

Hocam oyunu sınırsız süre oynamanın yolu var. EA Play PRO üyeliği ile oyunu sınırsız oynayabilirsiniz fakat EA Play Pro, Game Pass'e dahil değil ve aylık 150TL.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı