körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Mayıs 2022 #31 Buzdolabi dedi: Tamam sağ olun hocam. Bazı kişiler hep virüs dediği için endişeye kapılmıştım. Az önce de önlem olarak 2AD'ı etkinleştirdim ve şifreyi de değiştirdim Genişletmek için tıkla... Linke ben bakabilirim. Arkadaşlar dalga geçiyor gibi gözüküyor.
Buzdolabi dedi: Tamam sağ olun hocam. Bazı kişiler hep virüs dediği için endişeye kapılmıştım. Az önce de önlem olarak 2AD'ı etkinleştirdim ve şifreyi de değiştirdim Genişletmek için tıkla... Linke ben bakabilirim. Arkadaşlar dalga geçiyor gibi gözüküyor.
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 7 Mayıs 2022 #32 körbiginar dedi: Linke ben bakabilirim. Arkadaşlar dalga geçiyor gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Boşverin hocam.
körbiginar dedi: Linke ben bakabilirim. Arkadaşlar dalga geçiyor gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Boşverin hocam.
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 7 Mayıs 2022 #33 Buzdolabi dedi: Boşverin hocam. Genişletmek için tıkla... @körbiginar tanidigim ve guvendigim birisidir, bu tarz islerde guvenebileceginizi dusunuyorum.
Buzdolabi dedi: Boşverin hocam. Genişletmek için tıkla... @körbiginar tanidigim ve guvendigim birisidir, bu tarz islerde guvenebileceginizi dusunuyorum.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Mayıs 2022 #34 Buzdolabi dedi: Boş verin hocam. Genişletmek için tıkla... Eğer gerçekten şüpheniz varsa seve seve göz atabilirim. Dediğim gibi arkadaşlar biraz aşırı tepki vermişler.
Buzdolabi dedi: Boş verin hocam. Genişletmek için tıkla... Eğer gerçekten şüpheniz varsa seve seve göz atabilirim. Dediğim gibi arkadaşlar biraz aşırı tepki vermişler.
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 7 Mayıs 2022 #35 körbiginar dedi: Eğer gerçekten şüpheniz varsa seve seve göz atabilirim. Dediğim gibi arkadaşlar biraz aşırı tepki vermişler. Genişletmek için tıkla... Atayım mı hocam buradan biraz şüpheliyim gerçekten de artık hiçbir linke güvenesim gelmiyor Buzdolabi dedi: Atayım mı hocam buradan biraz şüpheliyim gerçekten de artık hiçbir linke güvenesim gelmiyor. Genişletmek için tıkla...
körbiginar dedi: Eğer gerçekten şüpheniz varsa seve seve göz atabilirim. Dediğim gibi arkadaşlar biraz aşırı tepki vermişler. Genişletmek için tıkla... Atayım mı hocam buradan biraz şüpheliyim gerçekten de artık hiçbir linke güvenesim gelmiyor Buzdolabi dedi: Atayım mı hocam buradan biraz şüpheliyim gerçekten de artık hiçbir linke güvenesim gelmiyor. Genişletmek için tıkla...
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Mayıs 2022 #36 Buzdolabi dedi: Atayım mı hocam buradan biraz şüpheliyim gerçekten de artık hiçbir linke güvenesim gelmiyor Genişletmek için tıkla... Buyur hocam at.
Buzdolabi dedi: Atayım mı hocam buradan biraz şüpheliyim gerçekten de artık hiçbir linke güvenesim gelmiyor Genişletmek için tıkla... Buyur hocam at.
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 7 Mayıs 2022 #37 körbiginar dedi: Buyur hocam at. Genişletmek için tıkla... discord.gift/8gZcAtBHs59WXht7jEscj3CG Bu hocam.
körbiginar dedi: Buyur hocam at. Genişletmek için tıkla... discord.gift/8gZcAtBHs59WXht7jEscj3CG Bu hocam.
askimcokpardon Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.165 Çözümler 11 7 Mayıs 2022 #38 Buzdolabi dedi: discord.gift/8gZcAtBHs59WXht7jEscj3CG Bu hocam. Genişletmek için tıkla... Discord - A New Way to Chat with Friends & Communities Link buraya açılıyor. Discord'un resmi domain adresi. Bir sıkıntı yok zaten önceden alınmış bir gift.
Buzdolabi dedi: discord.gift/8gZcAtBHs59WXht7jEscj3CG Bu hocam. Genişletmek için tıkla... Discord - A New Way to Chat with Friends & Communities Link buraya açılıyor. Discord'un resmi domain adresi. Bir sıkıntı yok zaten önceden alınmış bir gift.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Mayıs 2022 #39 Buzdolabi dedi: discord.gift/8gZcAtBHs59WXht7jEscj3CG Bu hocam. Genişletmek için tıkla... Zaten kod alınmış. Daha yapabileceğiniz pek bir şey yok. Virüs bulunmuyor.
Buzdolabi dedi: discord.gift/8gZcAtBHs59WXht7jEscj3CG Bu hocam. Genişletmek için tıkla... Zaten kod alınmış. Daha yapabileceğiniz pek bir şey yok. Virüs bulunmuyor.
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 7 Mayıs 2022 #40 askimcokpardon dedi: Discord - A New Way to Chat with Friends & Communities link buraya açılıyor. Discord'un resmi domain adresi. Bir sıkıntı yok zaten önceden alınmış bir gift. Genişletmek için tıkla... körbiginar dedi: Zaten kod alınmış. Daha yapabileceğiniz pek bir şey yok. Virüs bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Sahte bir link falan sanmıştım o yüzden sordum. Cevaplarınız için teşekkürler.
askimcokpardon dedi: Discord - A New Way to Chat with Friends & Communities link buraya açılıyor. Discord'un resmi domain adresi. Bir sıkıntı yok zaten önceden alınmış bir gift. Genişletmek için tıkla... körbiginar dedi: Zaten kod alınmış. Daha yapabileceğiniz pek bir şey yok. Virüs bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Sahte bir link falan sanmıştım o yüzden sordum. Cevaplarınız için teşekkürler.