İnternetten baktım da virüslü diyenler de varLink virüslü değil.
İnternetten baktım da virüslü diyenler de varLink virüslü değil.
Sahte link olsa idi, Claim butonu çıkmazdı.Arkadaşlar, bugün bir sunucunun sohbet kanalında bedava Nitro atmışlardı site halinde. Zaten inanmıyordum ama tıkladım yine de. Discord.gift sitesi olduğu için ilkten endişe kapmamıştım ama sonra VirusTotal'le tarattım. Hesabım gider mi bilmiyorum çünkü böyle konularda hiç fikrim yok. Sizce bu site virüslü falan mıdır?
Eki Görüntüle 1381317
Hocam aldığınız linkin altındaki "Claim" yeri eğer bir buton şeklindeyse virüs veya grabber değil. Eğer aldığınız yer farklı bir linkteki resim ise o zaman grabber. Normal olarak discord.gift adresi Discord'un kendi hediye sitesi.İnternetten baktım da virüslü diyenler de var![]()
Claim e tıklamadım direk resme tıklasam bile siteye gitti.
https://discord.com/billing/promotions/xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx2FA tokeni korumuyor arkadaşım, 2FA'lı hesapların tokenlerine sızılabiliyorHocam hemen hesaplarınıza 2 faktorlu doğrulama ekleyin evet link virüslü.
Evet. Claim butonuna tıklayınca aşağıdaki linke atması gerekiyor zaten.
https://discord.com/billing/promotions/xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Linkte sorun yok. Nitronuzu alabilirsiniz.
Hocam aldığınız linkin altındaki "claim" yeri eğer bir buton şeklindeyse virüs veya grabber değil. Eğer aldığınız yer farklı bir linkteki resim ise o zaman grabber. Normal olarak Discord. Gift adresi Discord'un kendi hediye sitesi.
Hocam attığı nitro gerçek nitro sahte değil.Anladım ama arkadaş sahte Nitro atmış yani Nitro falan yok ortada şaka amaçlı atmış büyük ihtimal. O yüzden şüphelendim.
Anladım ama arkadaş sahte Nitro atmış yani Nitro falan yok ortada şaka amaçlı atmış büyük ihtimal. O yüzden şüphelendim.
Demek istediğim tıkladığımda önceden kullanılmış diyor.Hocam attığı nitro gerçek nitro sahte değil.
Anladım. Arkadaşınız kendisi veya başka bir kullanıcı almış, yine de virüslü değil.Demek istediğim tıkladığımda önceden kullanılmış diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.