Discord gir-çık engelleme

mistiknova

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben bir içerik üreticisiyim ve insanlara hiçbir şart sunmadan işlerine yarayacak dosyaları Discord sunucumda paylaşıyorum. Bazı benimle aynı sektörde çalışan insanlar dosyaları paylaşmadan önce yönlendirici link üzerinden "abone ol - videoya like at - sunucuya gir" tarzı zorunlu koşullar sonrası link paylaşıyor ama bu bana göre değil. Yine de insanların işlerini gördükten sonra emeğimi hiçe saymaları hoşuma gitmiyor acaba şöyle bir bot vb. var mıdır mesela benim sunucumdan çıkan insanlar 7 gün boyunca o hesap/ip ile tekrar sunucuma giriş yapamasın bunu nasıl yapabilirim?

Daha önce hiç bot yazmadım da yardımcı olabilir misiniz, lütfen?
Mee6 veya probot ile log odası kurabilirsen sunucudan çıkan kişiler görünür. Oradan isime tıklayarak direkt engelleyebilirsin

Screenshot_1.png

hocam şu an o yöntemle DYNO'yu kullanarak çıkanları kendim ?ban ile "7d" diye komut vererek banladım ama elle banlamayacak kadar çok insan gir çık yapıyor..

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    114,3 KB · Görüntüleme: 135
hocam şu an o yöntemle DYNO'yu kullanarak çıkanları kendim ?ban ile "7d" diye komut vererek banladım ama elle banlamayacak kadar çok insan gir çık yapıyor..
Direkt kendin sağ click atıp engellersen ip üzerinden engelleniyorlar gir çık yapamazlar.
Ayrıca niçin 7 gün ban atıyorsun bu insanların sana bir faydası yok aksine zararı var komple banla gitsin.

Hocam kontrol ettiğimde sağ click'ten banlarsam bir daha hiç giremiyor komple de banlamak istemiyorum tekrardan işleri düşecek bu sunucuya biliyorum ama hani o çıkarcı insanları da tutmak istiyorum sunucuda sayı sayıdır neticesinde.

Hocam kontrol ettiğimde sağ click'ten banlarsam bir daha hiç giremiyor komple de banlamak istemiyorum tekrardan işleri düşecek bu sunucuya biliyorum ama hani o çıkarcı insanları da tutmak istiyorum sunucuda sayı sayıdır neticesinde.
Botu oluşturdum. 7/24 ayakta tutma ve token ile kendi hesabınıza bağlama işini siz yapacaksınız. Bu bot yüzünden herhangi bir sorun oluşursa sorumluluk kabul etmiyorum. Kendi testlerimde sorun çıkarmadı.

.env dosyası oluşturup onun içine yazacaksınız tokeni. Eşittir işaretinin sağına yapıştırıp kaydetmeniz yeterli.
Kod:
TOKEN=

Botu oluşturdum. 7/24 ayakta tutma ve token ile kendi hesabınıza bağlama işini siz yapacaksınız. Bu bot yüzünden herhangi bir sorun oluşursa sorumluluk kabul etmiyorum. Kendi testlerimde sorun çıkarmadı.

.env dosyası oluşturup onun içine yazacaksınız tokeni. Eşittir işaretinin sağına yapıştırıp kaydetmeniz yeterli.
Kod:
TOKEN=
yenilermisin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı