Discord giveaway bot bağlantısına tıklamayın

ressh

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye
Arkadaşlar bu botun attığı linklere tıklamayın, bot doğrulaması nasıl almış bilmiyorum ama sizin yerinize sunuculara katılıyor. Eğer daha önceden tıkladıysanız, hesabınızın yetkili uygulamalar bölümünden kaldırın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Giveaway botunu sunucuya eklemek için olan link mi yoksa şu botu taklit edip yollanan sahte linklerden mi? Giveaway botunu sunucuya eklemek için hesabı yetkilendirmekte bir sakınca yok. Giveaway botunun sahteleri var onlar sıkıntı.

Arkadaşlar bu botun attığı linklere tıklamayın, bot doğrulaması nasıl almış bilmiyorum ama sizin yerinize sunuculara katılıyor. Eğer daha önceden tıkladıysanız, hesabınızın yetkili uygulamalar bölümünden kaldırın.
Eğer link attıysa tıklamayın ancak orjinal ve doğrulanmış Giveaway botuysa hesabınızı yetkilendirirseniz sizin yerinize sunuculara giremez. Yüksek ihtimal SİZ fake bir botun linkine tıklayarak tokeninizi kaptırdınız :)

Bir botun onaylanması için 100 sunucuyu geçtikten sonra kimlik bilgileriyle birlikte Discord'a başvuru yapması gerekiyor. Bu 100 sunucunun sahiplerinin farklı olması, üyelerin bot olmaması vb. şeyler kontrol edildikten sonra Discord botu onaylıyor. Onay alırken de botun ne yaptığına kadar sorular soruluyor.

Sunucuya ekleyeceğiniz botların sizden ne yetkiler istediğini kontrol ederek ekleseniz keşke.

Bir botun onaylanmış olması için 100 sunucu geçmesi lazım ve 100 sunucu olduktan sonra daha fazla sunucuya giremez. Doğrulama lazım olur. Onun içinde Türkiye'de T.C. kimlik önlü arkalı isterler. Bence o sahte giveaway botuydu.

Eğer link attıysa tıklamayın ancak orjinal ve doğrulanmış Giveaway botuysa hesabınızı yetkilendirirseniz sizin yerinize sunuculara giremez. Yüksek ihtimal SİZ fake bir botun linkine tıklayarak tokeninizi kaptırdınız :)
Token kaptırmalık bir şey yok aslında, bazı doğrulamalarda size Discord şunu sorabiliyor
"Bu uygulama sizin yerinize sunuculara girebilecek" ve yanında da bir artı tuşu çıkıyor. Buna dikkat etmediyse belki gerçekleşmiş olabilir.

Eğer link attıysa tıklamayın ancak orijinal ve doğrulanmış Giveaway botuysa hesabınızı yetkilendirirseniz sizin yerinize sunuculara giremez. Yüksek ihtimal SİZ fake bir botun linkine tıklayarak tokeninizi kaptırdınız :)

Ben bir şeyimi kaptırmadım, Abim bana kendi hesabının random sunuculara katıldığını söyledi. Hesabına girip baktım giveaways bot'un orijinalinin yolladığı linke basmış. Aynı şekilde dün de görmüştüm başkalarının başına geldiğini, ondan konusunu açayım dedim.
Bir botun onaylanmış olması için 100 sunucu geçmesi lazım ve 100 sunucu olduktan sonra daha fazla sunucuya giremez. Doğrulama lazım olur. Onun içinde Türkiye'de T.C. kimlik önlü arkalı isterler. Bence o sahte giveaway botuydu.
Bilmiyorum yanında mavi tikli bot doğrulaması var.

Ben bir şeyimi kaptırmadım, Abim bana kendi hesabının random sunuculara katıldığını söyledi. Hesabına girip baktım giveaways Bot'un orijinalinin yolladığı linke basmış. Aynı şekilde dün de görmüştüm başkalarının başına geldiğini, ondan konusunu açayım dedim.

Bilmiyorum yanında mavi tikli bot doğrulaması var.

Sahte ve doğrulanmış olan bir sürü bot var. Mesela bana sahteleri spam atıyordu bir ara Nitro kazandınız deyip sunucu linki veriyorlardı ama orijinal Giveaway botu böyle şeyler yapmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı