Discord Gri Ekran Açılmama Sorunu

Lejon

Kilopat
Daha fazla  
Discord'u açıyorum. "Checking for uptades" yazısından sonra gri ekran geliyor. Saniyesinde geri gidiyor. İnternette araştırdım. Konu hakkında hiç ama hiçbir şey bulamadım. Farklı sorunların çözümlerini bile denedim, olmuyor. Localappdata ve Appdata içerisindeki Discord'a ait dosyaları sildim. Kendi sitesinden yine indirdim olmadı. Konu dahilinde bir bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dicord'u yönetici olarak çalıştır ya da uyumluluk modundan Windows 7 veya 8'i seç. Hiç olmadı silip baştan kur. Böyle bir sorunla daha önce Skype'de karşılaşmıştım. Sorunu silip baştan kurarak çözmüştüm.

DiscordPTB sürümünü denedim. Lakin onda da malesef aynı sonucu sergiliyor. Starting yazısından sonra, normal açılıyor saniyesinde geri kapanıyor. Bir şey çalışmasını engelliyor diye düşünüyorum. Ama task managerda herhangi birşey görmedim.

Aynı sıkıntı bende de vardı ptb versiyonunu indirdim. Uyumluluk modu Windows 8 deydi. Windows 7 yaptım yönetici olarak çalıştırdım açıldı.

Beyler su an ben de bu hata var yardım edersenız cok makbule gecer. Bu konuda yardım eden arkadas 2 gönlün bir olmasına da yardımcı olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…