Discord Gri Ekran Açılmama Sorunu

Lejon

Kilopat
Daha fazla  
Discord'u açıyorum. "Checking for uptades" yazısından sonra gri ekran geliyor. Saniyesinde geri gidiyor. İnternette araştırdım. Konu hakkında hiç ama hiçbir şey bulamadım. Farklı sorunların çözümlerini bile denedim, olmuyor. Localappdata ve Appdata içerisindeki Discord'a ait dosyaları sildim. Kendi sitesinden yine indirdim olmadı. Konu dahilinde bir bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen bende de güncellemeleri kontrol etme kısmında kalıyor. En iyi çözüm önce Discord'u tamamen kaldırmak ve Appdata klasörlerinde sakladığı verileri sildikten sonra DiscordPTB sürümünü kurmak.

2018-01-11 11_04_01-Discord - Downloads - Opera.jpg

DiscordPTB sürümünü denedim. Lakin onda da malesef aynı sonucu sergiliyor. Starting yazısından sonra, normal açılıyor saniyesinde geri kapanıyor. Bir şey çalışmasını engelliyor diye düşünüyorum. Ama task managerda herhangi birşey görmedim.

Aynı sıkıntı bende de vardı ptb versiyonunu indirdim. Uyumluluk modu Windows 8 deydi. Windows 7 yaptım yönetici olarak çalıştırdım açıldı.

Beyler su an ben de bu hata var yardım edersenız cok makbule gecer. Bu konuda yardım eden arkadas 2 gönlün bir olmasına da yardımcı olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı