Discord Groovy şarkıları atlıyor

Khan24

Kilopat
Groovy'den müzik listesi aciyorum oyun oynarken arkadaşlarla. 56 şarkılık bot liste. Ama 50 şarkı ya da 48 şarkı çalıyor listede. Bazı şarkıları atlıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Veya hangi şarkıları atlıyor neden atlıyor öğrenebilir miyim?

Düzeltemezsiniz. Playlist teki videoları paylaşan kişilerin profil gizlilik ayarları ile alakalı bir durum.
Discord botları YouTube API key ile video oynatımı sağlıyor. Buda bu tarz durumların ortaya çıkmasına neden oluyor.

Groovy'den müzik listesi aciyorum oyun oynarken arkadaşlarla. 56 şarkılık bot liste. Ama 50 şarkı ya da 48 şarkı çalıyor listede. Bazı şarkıları atlıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Veya hangi şarkıları atlıyor neden atlıyor öğrenebilir miyim?
Benim bildiğim sadece ilk şarkıyı açıyor. Spotify APİ mevcut değil. Başka bir bot ile deneyin.
Düzeltemezsiniz. Playlist teki videoları paylaşan kişilerin profil gizlilik ayarları ile alakalı bir durum.
Discord botları YouTube API key ile video oynatımı sağlıyor. Bu da bu tarz durumların ortaya çıkmasına neden oluyor.

Hocam Spotify API ile Spotify listelerindeki şarkılar çalındırabiliyor. Botun altyapısının ayarlanmasına bağlı. Yakında bende böyle bir projeye gireceğim fakat destek yok. Anca yapar bilgisayarda boş durur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı