Discord guard bot için VDS önerisi

hocam tek kendi sunucumda çalışacak js dili hocam

Ses işleme konusu? Local/online?

Ses işleme konusunu ne oldugunu bilmiyorum botlar seste sabit kalacak herhangi bir ses çalmayacak sadece tum sunucuyu loglucak bir de üye silerse falan kişiyi banlacak oyle yuklu bir proje bile değil.

Ses işleme konusunu ne oldugunu bilmiyorum botlar seste sabit kalacak herhangi bir ses çalmayacak sadece tum sunucuyu loglucak bir de üye silerse falan kişiyi banlacak oyle yuklu bir proje bile değil.
Seste sabit kalıp sesi yazıya dönüştürmek ve saklamak istiyorsunuz doğru mu anladım?

Seste sabit kalıp sesi yazıya dönüştürmek ve saklamak istiyorsunuz doğru mu anladım?
Hayir ya cok yanlış anlamıssınız ben yanlış anlattım kusura bakmayın hiçbir şey yapmadan seste sadece sabit kalacak ve tüm sunucuyu loglucak bir bot 2. bot ise guard bot man ve woman silen birisi olursa silen kişiyi banlacak,silinen üyeyi geri yükliyecek bot. Bir de ses aktifligi olsun diye 5 6 tane sadece seste duran bot.

Tahminim 2 GB RAM olan VDS işinizi görecektir.
yazdıgımı okuyup birdaha tahmin yaparmısınız rica etsem hocam

AWS 12 aylık free tier sağlıyor. 2 thread CPU ve 1GB RAM. Bak istersen.
bu bot seslerde sadece aktif kalan botlar için harika link alabilirmiyim hocam?

Hocam çok şey kaybetmezsiniz 2 GB RAM olan bir makine alırsınız yetersiz gelirse yükseltirsiniz.

atabilirmisiniz?

Bu bot seslerde sadece aktif kalan botlar için harika link alabilir miyim hocam.

AWS, kayıt olduktan sonra Mail'e gelen bağlantı ile free tier etkinleştirin. Aksi durumda yüksek fiyatlar ödersiniz. Bir de Windows server kesinlikle tavsiye etmiyorum, 1GB RAM'de 700 MB sistem kullanıyor geriye hiçbir şey kalmıyor. Debian veya Ubuntu tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…