Evet hocam biliyorum ancak ferah çalışması için ben yüksek ram alıyorum.8 GB RAM mi? Saniyede 10 mesaj işlemeyecekseniz gereksiz. 3 bot için 4 GB bile fazla gelecektir.
Evet hocam biliyorum ancak ferah çalışması için ben yüksek ram alıyorum.8 GB RAM mi? Saniyede 10 mesaj işlemeyecekseniz gereksiz. 3 bot için 4 GB bile fazla gelecektir.
hocam tek kendi sunucumda çalışacak js dili hocamSes işleme istiyorsan RAM biraz daha fazla tutacaktır. Tabii local olarak ses tanıma yapacaksanız, API ile yaparsanız sıkıntı yok. Projenin tam olarak ayrıntılarını ve hangi dil ile yapacağınızı söylerseniz tahmini bir RAM söyleyebilirim. Bir de kaç sunucuda aynı anda çalışacağını da söyleyin.
Ses işleme konusu? Local/online?hocam tek kendi sunucumda çalışacak js dili hocam
Ses işleme konusu? Local/online?
Seste sabit kalıp sesi yazıya dönüştürmek ve saklamak istiyorsunuz doğru mu anladım?Ses işleme konusunu ne oldugunu bilmiyorum botlar seste sabit kalacak herhangi bir ses çalmayacak sadece tum sunucuyu loglucak bir de üye silerse falan kişiyi banlacak oyle yuklu bir proje bile değil.
Seste sabit kalıp sesi yazıya dönüştürmek ve saklamak istiyorsunuz doğru mu anladım?
Hayir ya cok yanlış anlamıssınız ben yanlış anlattım kusura bakmayın hiçbir şey yapmadan seste sadece sabit kalacak ve tüm sunucuyu loglucak bir bot 2. bot ise guard bot man ve woman silen birisi olursa silen kişiyi banlacak,silinen üyeyi geri yükliyecek bot. Bir de ses aktifligi olsun diye 5 6 tane sadece seste duran bot.Seste sabit kalıp sesi yazıya dönüştürmek ve saklamak istiyorsunuz doğru mu anladım?
yazdıgımı okuyup birdaha tahmin yaparmısınız rica etsem hocamTahminim 2 GB RAM olan VDS işinizi görecektir.
bu bot seslerde sadece aktif kalan botlar için harika link alabilirmiyim hocam?AWS 12 aylık free tier sağlıyor. 2 thread CPU ve 1GB RAM. Bak istersen.
Hayir ya cok yanlış anlamıssınız ben yanlış anlattım kusura bakmayın hiçbir şey yapmadan seste sadece sabit kalacak ve tüm sunucuyu loglucak bir bot 2. bot ise guard bot man ve woman silen birisi olursa silen kişiyi banlacak, silinen üyeyi geri yükliyecek bot. Bir de ses aktifligi olsun diye 5 6 tane sadece seste duran bot.
Yazdıgımı okuyup bir daha tahmin yapar mısınız rica etsem hocam
Bu bot seslerde sadece aktif kalan botlar için harika link alabilir miyim hocam?
atabilirmisiniz?Hayir ya cok yanlış anlamıssınız ben yanlış anlattım kusura bakmayın hiçbir şey yapmadan seste sadece sabit kalacak ve tüm sunucuyu loglucak bir bot 2. bot ise guard bot man ve woman silen birisi olursa silen kişiyi banlacak,silinen üyeyi geri yükliyecek bot. Bir de ses aktifligi olsun diye 5 6 tane sadece seste duran bot.
yazdıgımı okuyup birdaha tahmin yaparmısınız rica etsem hocam
bu bot seslerde sadece aktif kalan botlar için harika link alabilirmiyim hocam?
Bu bot seslerde sadece aktif kalan botlar için harika link alabilir miyim hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.