Discord güvenli internet ile açılmıyor

Hellw1n

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar son zamanlarda Discord'a giremiyorum çok fazla forum gezdim okudum keşfettim ve Türk Telekom'un güvenli internet olayından dolayı olduğunu öğrendim. Fakat ben kapatamıyorum maalesef. Aileme söylersem kesinlikle yanlış anlayıp yapmayacaklar. Ne yapabilirim? VPN ile giriyorum açılıyor ama VPN ile kullanmak istemiyorum bilgisayarı. Ne yapmam lazım.

Arkadaşlar son zamanlarda Discord'a giremiyorum çok fazla forum gezdim okudum keşfettim ve Türk Telekom'un güvenli internet olayından dolayı olduğunu öğrendim. Fakat ben kapatamıyorum maalesef. Aileme söylersem kesinlikle yanlış anlayıp yapmayacaklar. Ne yapabilirim? VPN ile giriyorum açılıyor ama VPN ile kullanmak istemiyorum bilgisayarı. Ne yapmam lazım.

Yanlış olabilirim ama belki Discord Türkiye'de kısıtlanıyor olabilir. Çünkü VPN ile giriliyor sadece ve Discord hiçbir duyuru yapmadı. Bende VPN ile giriş yapabiliyorum sadece.

Güvenli interneti kapatmanın haricinde şu an alternatif bir giriş yolu VPN kullanmak.

Bilgisayarı VPN ile kullanmak istemediğinizi belirtmişsiniz, bunda bir sakınca yok ki. VPN kullanmak yasal açıdan sorun oluşturan bir şey değil, veya cihazınıza zarar veren bir şey de değil.

Son düzenleme:

Mobil veriden giriyorum gene aynı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı