Discord guild nedir, nasıl oluşturulur?

ErenKızıltaş

Hectopat
Yer
Parthenon Tapınağı
Merhaba, bir süredir Discord'da bazı üyelerin isimlerinin yanında farklı yazılar simgeler vs. görüyordum, biraz araştırdığımda Discord guild diye bir olayın varlığından haberdar oldum ancak konu hakkında çok az bir bilgiye sahibim. Galiba belirli sunucu sahipleri oluşturabiliyor ancak neye göre ve nasıl olduğunu bilmiyorum. Benim de yaklaşık 6000 üyeli bir Discord sunucum var, kendi guildimi nasıl oluşturabilirim? Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. Bahsettiğim ismin yanındaki simge olayını da ek olarak ekledim.

1723543270926.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Guild sunucu sahipleri değil de, beta ve özel olarak discord ile biraz hasır neşir önemli konuma sahip, örneğin partnerli/doğrulanmış sunucu sahipleri ve adminleri, discord staff üyeleri vb kişiler kurabiliyor. Örnek vermek gerekirse ben partnerliğe sahip sunucu adminiyim ve bu beta testinden iken bana da kurma imkanı gelmişti ve halen daha duruyor olması lazım. Belki Vencord veya BetterDiscord gibi bir client modu kurarak orada deneyler kısmından aktif edince geliyor olabilir fakat client'ı modifiye etmek Discord TOS'una göre yasaktır ve ban sebebidir tabi banlanan birisini görmedim şu ana kadar.

Guild sunucu sahipleri değil de, beta ve özel olarak discord ile biraz hasır neşir önemli konuma sahip, örneğin partnerli/doğrulanmış sunucu sahipleri ve adminleri, discord staff üyeleri vb kişiler kurabiliyor. Örnek vermek gerekirse ben partnerliğe sahip sunucu adminiyim ve bu beta testinden iken bana da kurma imkanı gelmişti ve halen daha duruyor olması lazım. Belki Vencord veya BetterDiscord gibi bir client modu kurarak orada deneyler kısmından aktif edince geliyor olabilir fakat client'ı modifiye etmek Discord TOS'una göre yasaktır ve ban sebebidir tabi banlanan birisini görmedim şu ana kadar.
Böyle bir şey yaparsam legal ve temiz şekilde yaparım diye düşünüyorum, peki ben partnerlik veya bu beta olayını nasıl elde edebilirim?

Resmi bir sunucunun sahibi, admini, veya direk büyük bir şirket/sunucu ile alakanız olması gerekiyor partnerlik için.

Günümüzde aktif oynanan bir oyunun resmi Türkiye sunucusunun sahibiyim, sunucumda yaklaşık 6000 civarı üye, belirli bir moderasyon ekibim ve yeterli aktifliğim var diye düşünüyorum. Tüm şartları sağlayıp önceden de partnerlik başvurusu yapmama rağmen dönüş alamamıştım. Yapmam gereken ek bir şey var mı peki?

Günümüzde aktif oynanan bir oyunun resmi Türkiye sunucusunun sahibiyim, sunucumda yaklaşık 6000 civarı üye, belirli bir moderasyon ekibim ve yeterli aktifliğim var diye düşünüyorum. Tüm şartları sağlayıp önceden de partnerlik başvurusu yapmama rağmen dönüş alamamıştım. Yapmam gereken ek bir şey var mı peki?
Partnerlik başvuruları artık kapalı hocam. O yüzden maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı