Discord hackerları

Swordyyx

Decapat
Katılım
26 Mart 2022
Mesajlar
254
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Bu sefer gerçekten çok ciddi bir konuyla karşı karşıyayım. Ben uzun aradan sonra pixel gun 3D adlı oyuna geri dönmüştüm ve bir klana girdim. Bu klanında Discord'daki sunucusuna katıldım. Ve oyunun en popüler sunucusu olan Nexus'a girdim. Şimdi olay burada başlıyor. Nexus Discord sunucusunun liderinin hesabı çalınıyor ve siliniyor. Bir adam (bu arada bu olaydaki herkes Amerikalı.) Sunucuyu ele geçiriyor ve liderin bilgilerini sızdırıyor. Bende o lider yakın arkadaşım diye biraz dalga geçtim DM'den. "nice hacker" falan yazdım. Sonra adam problem mi istiyorsun dedi. Uğraşmadım engelledim. Sonra yeni Nexus sunucusu kuruldu. Liderle iletişime geçtim şu anlık problem olmadığını söyledi. Fakat o sunucunun admini ekteki görselde bulunan mesajı atınca bir şeylerin ciddiyetine vardım. Adamlar Discord profilimizdeki Spotify, Steam vb. hesaplarımızı kayıt altına almış (çalınan sunucudaki kişilerin ben dahil). Benim YouTube kanalım, Spotify ve Steam hesabım ekliydi. Sizce şu an ne yapmalıyım? Bu arada adamlar iki faktörlü falan dinlemiyormuş. Bayağı profesyonel hacker çeteleri. (Ekteki görselde sızdıran kişiler yazıyor ve eklemememiz gerektiği yazıyor yani bana DM'den bildirdi. DM paylaşmakta istemiyorum adamın başı belaya girebilir).

IMG_20221122_215835.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bu sefer gerçekten çok ciddi bir konuyla karşı karşıyayım. Ben uzun aradan sonra pixel gun 3D adlı oyuna geri dönmüştüm ve bir klana girdim. Bu klanında Discord'daki sunucusuna katıldım. Ve oyunun en popüler sunucusu olan Nexus'a girdim. Şimdi olay burada başlıyor. Nexus Discord sunucusunun liderinin hesabı çalınıyor ve siliniyor. Bir adam (bu arada bu olaydaki herkes Amerikalı.) Sunucuyu ele geçiriyor ve liderin bilgilerini sızdırıyor. Bende o lider yakın arkadaşım diye biraz dalga geçtim DM'den. "nice hacker" falan yazdım. Sonra adam problem mi istiyorsun dedi. Uğraşmadım engelledim. Sonra yeni nexus sunucusu kuruldu. Liderle iletişime geçtim şu anlık problem olmadığını söyledi. Fakat o sunucunun admini ekteki görselde bulunan mesajı atınca bir şeylerin ciddiyetine vardım. Adamlar Discord profilimizdeki Spotify, Steam vb. hesaplarımızı kayıt altına almış (çalınan sunucudaki kişilerin ben dahil). Benim YouTube kanalım, Spotify ve Steam hesabım ekliydi. Sizce şu an ne yapmalıyım? Bu arada adamlar iki faktörlü falan dinlemiyormuş. Bayağı profesyonel hacker çeteleri. (ekteki görselde sızdıran kişiler yazıyor ve eklemememiz gerektiği yazıyor yani bana DM'den bildirdi. DM paylaşmakta istemiyorum adamın başı belaya girebilir).

Eki Görüntüle 1581515

Hesaplarınız şu an onların elinde mi?

Pek anlamadım biraz daha açar mısınız?
 
Öncelikle muhtemelen "profesyonel hacker" değil. Kurucu karşı tarafın bi' linkine falan girip kaptırmıştır hesabı. Profilinize ekli Spotify, YT tarzı hesapları herhangi hack işleriyle ilgisi olmayan bir insan bile yazabilir onu dert etmeyin. Tek yapmanız gereken size atılan hiçbir yere tıklamamak ve desteğe yazmak. Bu kadar.
 
Öncelikle muhtemelen "profesyonel hacker" değil. Kurucu karşı tarafın bi' linkine falan girip kaptırmıştır hesabı. Profilinize ekli Spotify, YT tarzı hesapları herhangi hack işleriyle ilgisi olmayan bir insan bile yazabilir onu dert etmeyin. Tek yapmanız gereken size atılan hiçbir yere tıklamamak ve desteğe yazmak. Bu kadar.
Hocam tekrar yazdım fake nitro olayı diyor fakat bu çalan arkadaş bu liderin 5 yıllık arkadaşıymış. Aralarında birşey olmuş. Bu da böyle birşey yapmış.
 
İnsanların sosyal medya hesapları veya diğer platformdaki hesaplarını hiçbir program ile sızmadan, size tehlikeli bağlantılar veya exe dosyaları göndermeden ele geçirebilecek potansiyele sahip kişiler Discord köşelerinde sürtüp çoluk çocuğu tehdit etmez.
Şu şarlatanları ciddiye almayı artık bıraksanız diyorum. Milyar dolarlık şirketler Youtube, Steam falan dükkanı kapatsın eğer böyle önüne geçen canının istediği hesabı patlatabiliyorsa. Büyük ihtimal hesabı çalınan kurucu dediğiniz eleman bir scam'e maruz kaldı ve hesabı kaptırdı. Şimdi hesaba çökenler de kurucunun hesaptan milleti korkutuyor.
 
Hesap adından bişey yapabileceğini zannetmiyorum. Linkten kastın ne?
Hocam mesela youtube kanalımızın linki var onları kaydetmişler oradan hesaplarımız ellerinde yani. Bilgilerimiz değil. Liderin afedersiniz donuna kadar buldular. Zaten durumu FBI a bildirdim dedi bilmiyorum gerisi ne olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı