Discord hediye Nitro iade edilebilir mi?

Arkadaşlar ben kardeşim için hediye Discord Nitro almıştım. Acelem olduğu için "9, 99$"ı, "9, 99₺" gibi gördüm hesabımdan 191₺ gitti kardeşim Nitro'yu almış olsa bile iade alabilir miyim?

Ben de yanlışlıkla Nitro almıştım bir kereye mahsus olarak iade edebiliyorlar.

Arkadaşlar ben kardeşim için hediye Discord Nitro almıştım. Acelem olduğu için "9, 99$"ı, "9, 99₺" gibi gördüm hesabımdan 191₺ gitti kardeşim Nitro'yu almış olsa bile iade alabilir miyim?
Discord her hesaba 1 kere olmak şartıyla Nitro iadesi yapıyor ancak hediye edilip kabul edildiğinde yapılır mı bilemiyorum. Desteğe yazın muhtemelen yapacaklardır.

Ben iade etmiştim, fakat hediye olarak alınan nitronun iadesi yapılmıyor diye biliyorum.

Hocam hediye alarak daha pahalı direk onun hesabından alsanız daha iyi olurmuş.

Kral iade işlemi gerçekleştimi neler oldu süreç nasıl işledi.

Sonunda para iademi alabildim 15 günün sonunda paramı iade ettiler bilginiz olsun inşallah böyle bir durum yaşayanların parası da iade olur.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-04-30-20-20-16-288_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_2024-04-30-20-20-16-288_com.google.android.gm.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı