Discord hesabı askıya alındı

RuvenLY

Femtopat
Daha fazla  
Başlıkta yazdığı gibi, Discord hesabım askıya alındı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-07-27-13-31-39-741_com.discord.jpg
    Screenshot_2025-07-27-13-31-39-741_com.discord.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 43
VPN ile girdiyseniz hocam olmuş olabilir.
Bu hesap artık kullanılmaz.
Yeni Bir mail ile girmeyi dene ama telefon doğrulaması sorun oluşturuyor. İstersen Temp Mail ile geçici e-posta oluştur Temp Mail link:

bir mesajda 6.5 yaşındayım yazdım diye yaştan dolayı hesabı askıya almışlar nitro fln almıştım onlar önemli değilde nickim gitti

Geçmiş olsun hocam.
Discord, yaş ile ilgili Discord hesaplarını açtığını hiç görmedim.

Benimki açıldı hocam açıyorlar ama dikkatli hareket etmesi gerek. Belirtildiği gibi kimliğin ön yüzü ve kağıda kendi nickini yazıp selfi olarak kendini çekip desteğe yaş doğrulama olarak atacak başlığa yaş doğrulama yazıp. Discord hesap yaşımı doğrulamak için destek mesajı yazarak atsa yeter.

Benimki açıldı hocam açıyorlar ama dikkatli hareket etmesi gerek. Belirtildiği gibi kimliğin ön yüzü ve kağıda kendi nickini yazıp selfi olarak kendini çekip desteğe yaş doğrulama olarak atacak başlığa yaş doğrulama yazıp. Discord hesap yaşımı doğrulamak için destek mesajı yazarak atsa yeter.

Benim de askıya alındı geçen sene sana da olmuş gördüm. Yorumunu selfie olmak zorunda mı ben 2 kere attım birinde yanlıştı 2. de düzgün attım kimliği ekrana koydum T.C. Ve sicil no kapadım öyle attım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı