Dckapansin
Femtopat
Daha fazla
Herkese iyi Sosyaller. Bundan 2 ay önce haziran ayında benim hiç hatırlamadığım bir mesaj atmışım. Mesaj ekte göreceğiniz (örnek resim) şekilde iki defa kendimi etiketlemişim. Bu tür etiketleme stilini telefondan isminin üstüne basarak olduğunu biliyorum. Mesajın atıldığı tarihten önceki 5-6 gün Discord'u aktif olarak arkadaşlarımla kullanıyordum ve herhangi bir link vb. şeylere tıkladığımı ve indirdiğimi hatırlamıyorum (token grabber için Free Nitro gibi tuzaklar) sadece (herkesin bildiği ama burada ismi yasak olan) crackli Minecraft sitesinden Minecraft indirmiştik (resmi sitesinden) o kadar. Bunların dışında hesabımda 2 ad vardı ve ben eğer hesabım biri tarafından çalınsaydı böyle bir mesaj atacağını düşünmüyorum en azından ya reklam yapardı ya da kendini belli etmezdi diye düşünüyorum. Ve okuduklarıma göre mobilden (etiketin şekline güvenerek mobil diyorum) token ile giriş yapılamaz diye biliyorum.
Bu konu hakkında sizin düşünceleriniz neler? Ben taslakta kaldığını sonradan yanlışlıkla attığımı düşünüyorum tekrar dediğim gibi hiçbir şekilde sunucularda ve DM'lerimde hesabım tarafından reklam yapılmamış. Bunların dışında cihazlarım kısmında anormal bir cihaz fark etmedim. Ve e-postama "yeni IP adresinden giriş" şeklinde doğrulama gelmedi.
Bu konu hakkında sizin düşünceleriniz neler? Ben taslakta kaldığını sonradan yanlışlıkla attığımı düşünüyorum tekrar dediğim gibi hiçbir şekilde sunucularda ve DM'lerimde hesabım tarafından reklam yapılmamış. Bunların dışında cihazlarım kısmında anormal bir cihaz fark etmedim. Ve e-postama "yeni IP adresinden giriş" şeklinde doğrulama gelmedi.