Discord hesabı çalındı

EETEM

Hectopat
Daha fazla  
Olay uzun ama önemli kısmı anlatacağım. Yetkili bir Discord hesabı sandığım hesap birkaç aşamadan sonra benden e-postamı değiştirmemi istedi. Bana bir e-posta verdiler ve bununla kendi e-postamı değiştirdim. Sonradan bir anda kayıt olma ekranına attı uygulama. Kendi bilgilerimi girdiğimde giriş yapamadım. Kendi verdikleri e-postayı kullandım ve şifremi girdim fakat yine hesabıma erişemedim. Biraz araştırınca Discord'un asla e-posta değiştirme istemediğini öğrendim ve o sırada kandırıldığımın da farkına varmış oldum. Desteğe yazdım fakat 3 saattir geri dönüş gelmedi. Ne yapabilirim hesabımı kurtarabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim.

Olay uzun ama önemli kısmı anlatacağım. Yetkili bir Discord hesabı sandığım hesap birkaç aşamadan sonra benden e-postamı değiştirmemi istedi. Bana bir e-posta verdiler ve bununla kendi e-postamı değiştirdim. Sonradan bir anda kayıt olma ekranına attı uygulama. Kendi bilgilerimi girdiğimde giriş yapamadım. Kendi verdikleri e-postayı kullandım ve şifremi girdim fakat yine hesabıma erişemedim. Biraz araştırınca Discord'un asla e-posta değiştirme istemediğini öğrendim ve o sırada kandırıldığımın da farkına varmış oldum. Desteğe yazdım fakat 3 saattir geri dönüş gelmedi. Ne yapabilirim hesabımı kurtarabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim.
Şifre değiştir.

Kurtarmanız mümkün değil. doğrulama faktörlerini usule uygun şekilde değiştirmişsiniz.

1-2 gün bekleyin. Eğer destekten olumlu cevap gelmezse geçmiş olsun.
Anladım yani desteğin geri dönmesini beklemekten başka yapabileceğim birşey yok.

Biraz araştırdım ve bu popüler bir Discord dolandırıcılığı yöntemiymiş. Bana bir arkadaşım hesabının hacklendiğini ve yanlışlıkla beni rapor ettiğini söyledi. Bu yüzden de destekle iletişime geçmem için bana bir hesap yolladı. Bu hesap ve arkadaşım bu işin içindeydi. Dolandırıcı benden discord protection custody report denilen bir rapora kayıt edeceğini bu yüzden de e postamın değiştirilmesi gerektiğini söyledi. Bende gittim ve adamın dediğini yaparak hesabı kaptırdım. Olay bu. Kurtarmak galiba imkansız:( Ben kandım siz kanmayın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı