Discord hesabı devre dışı bırakıldı

Mustea

Decapat
Katılım
30 Mayıs 2021
Mesajlar
225
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık 1 hafta önce Discord hesabım devre dışı bırakıldı. Discord Support'a yazıyorum, mail atıyorum fakat geri dönüş olmuyor. Hesabım spam nedeniyle kapandı. Bloke olmuş ininal kartım ile (Bloke olduğunu bilmiyordum.) birçok kez Discord Nitro almayı denedim, bu yüzden spam nedeniyle hesabımın kapatıldığını düşünüyorum. Hesabımı nasıl açabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu şekilde bir cevap verdiler: Discord, hizmet şartlarımızı veya topluluk kurallarımızı ihlal ettiğiniz için hesabınızı devre dışı bıraktı. Bu ihlali inceledik ve onayladık ve hesabınızı eski durumuna getirmeyeceğiz. Bu ihlalle ilgili daha fazla bilgi içeren bir e-posta almış olmanız gerekirdi. Hesabınızın devre dışı bırakılmasına neden olan davranışla ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen o e-postaya bakın.
Ben hiçbir şey yapmadığım halde hesabımı kapandı ve açmiyacaklarını söylüyorlar bu nedir şimdi?
 
Sadece spam nedeniyle kapandığı söyleniyor Nitro almak dışında yaptığım bir şey yok.
Aradan nerdeyse 1.5 ay geçti bu konudan sonra fark ettim hesabıma İzmir'den giril yaıüpılmış fakat ben İstanbul'da oturuyorum ve hesabımı kimseye vermedim. Hesabım çalındı diye ayrı, hesabım spam nedeniyle kapandı diye ayrı mail attım. Hesabın çalınmasına 1 haftadır dönüş yok, spam nedeniyle kapanmasına ise 2 kere inceledik ve onayladık hesabınız bu şekilde kalacak gibi birşey dediler. Hesabım hala Deleted User olmadı normal bir şekilde duruyor başka yapabilceğim bir şey var mı. Yan hesabım vardı onu kullanıyorum ama ana hesabıma geçmek istiyorum sunucumda orda olduğu için.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı