Discord hesabı devre dışı bırakıldı

yscof1eld

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben 13 yasindan büyüğüm. 2 gün önce sunucuda şakasına 10 yaşındayım dedim biride anlamayıp reportlamış, sonucunda hesabım devre dışı bırakılmış, Discord'un dediklerini yani kimliği ve kendi nickimi kağıda yazip selfie çekip attım eğer daha önce yaşayan varsa kaç günde geri dönüş oldu veya dönüş oldu mu merak ediyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 13 yasindan büyüğüm. 2 gün önce sunucuda şakasına 10 yaşındayım dedim biride anlamayıp reportlamış, sonucunda hesabım devre dışı bırakılmış, Discord'un dediklerini yani kimliği ve kendi nickimi kağıda yazip selfie çekip attım eğer daha önce yaşayan varsa kaç günde geri dönüş oldu veya dönüş oldu mu merak ediyorum, teşekkürler.

Cidden nick in kağıda yazılıp selfie mi çekilmesi gerekiyormuş garip.

Evet kimlik, nick ve kendim çekip attım bu arada ne zaman geri dönüş sağlarlar?
Bunu bilmemizin imkanı yok. Döneceklerdir ama ne kadar sürer belirsiz. Ha bu arada geçmiş olsun yaşınızı 18den büyük yapıp NSFW kanallarını görmek gibi bir niyetiniz olduysa hesabı oluştururken, artık nsfw kanallarını göremeyeceksiniz :D

Bunu bilmemizin imkanı yok. Döneceklerdir ama ne kadar sürer belirsiz.

Anladım daha önce belki yapan ve geri dönüş alan olmuştur diye sorayım dedim ama büyük ihtimal alamayacağım.

Bunu bilmemizin imkanı yok. Döneceklerdir ama ne kadar sürer belirsiz. Ha bu arada geçmiş olsun yaşınızı 18'den büyük yapıp nsfw kanallarını görmek gibi bir niyetiniz olduysa hesabı oluştururken, artık nsfw kanallarını göremeyeceksiniz :D

Nsfw kanalları pek umurumda değil hesap önemli xD

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı