Discord hesabı devre dışı bırakıldı

limpeex

Decapat
Daha fazla  
4 gün önce Discord hesabım çalındı ve içeride kart bilgilerimi unutmuştum. Çalan şahıslar kartım üzerinden 3 adet 4.99 $ değerinde alışveriş yapmışlardı ve ben de bankamı arayıp kredi kartımı kapattım. Ertesi gün kartıma miktar yansıdıktan sonra harcama itirazında bulundum ve aynı zamanda Discord Support'a mesaj atarak dolandırıldığımı belirttim. Harcama itirazından 2 adet 4.99$ miktar para kredi kartıma yansıdı ancak 20 dakika önce Discord hesabım kapatıldı. Ben bu şekilde olacağını bilseydim harcama itirazında bulunmazdım. Discord Support'tan ürünleri iade etmesini isterdim ancak yanlış bir şey mi yaptım bilmiyorum. 5 dakika önce Support'a durumları tekrar konu açarak yazdım ancak şu an ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum, Discord üzerinde aboneliğim vardı ve içeride birden fazla sunucuda bulunuyordum.

1710161301053.png

Hiçbir sonuç alamazsın maaleseff artık gitti o hesap, Discord bu tarz hesap kapanmalarında hiç yardımcı olmuyor, Discord'un ilk zamanlarından açtığım hesaplarım bile kapandı çok üzülmüştüm.

Hiçbir sonuç alamazsın maaleseff artık gitti o hesap, Discord bu tarz hesap kapanmalarında hiç yardımcı olmuyor, Discord'un ilk zamanlarından açtığım hesaplarım bile kapandı çok üzülmüştüm.

Yanlış anlamanı istemem ama 20 dakika önce açıldı yasaklama itirazları geri çektiğim anda. Rica ediyorum bilginin kısıtlı olduğu konularda bu kadar emin konuşma olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı