Discord hesabı devre dışı bırakıldı

Warbandb

Decapat
Daha fazla  
Selam.

Ne yapabilirim arkadaşlar? Discord supporta ticket açtım ama bakmıyorlar 6 gündür. Kaldı ortada hesap, ne siliniyor ne de giriliyor. Arkadaşlarım vardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim hesabımda devre dışı bırakıldı yaşdan dolayı bana çözüldü atıyorlar ve bir cevap bile vermiyorlar....

Spamdan ve dolandırıcılıktan devre dışı bırakıldığını söylüyorlar.

Benim başıma aynı olay 13 yaşından büyük olmama rağmen yaştan dolayı gelmişti. O zaman destekle iletişime geçmekten başka çareniz yok gibi gözüküyor, yeni hesapta açabilirsiniz.

Benim başıma aynı olay 13 yaşından büyük olmama rağmen yaştan dolayı gelmişti. O zaman destekle iletişime geçmekten başka çareniz yok gibi gözüküyor, yeni hesapta açabilirsiniz.
Desteğe yazıyoruz ama bakmıyorlar direkt çözüldü diye kapatıyorlar ama bir cevap yok açılan bir hesap'da yok sen açtırabilirdin mi?

Desteğe yazıyoruz ama bakmıyorlar direkt çözüldü diye kapatıyorlar ama bir cevap yok açılan bir hesap'da yok sen açtırabilirdin mi?
Ben desteğe yazmıştım benden fotoğraf istediler kanıt olarak bende attım 2 gün sonra hesap kurtuldu ama arkadaşın durum farklıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…