Discord hesabı devre dışı bırakıldı

Warbandb

Centipat
Katılım
27 Haziran 2022
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam.

Discord, topluluk için sunduğu ortamı güvenli ve sorunsuz tutmaya odaklanıyor. Hesabının hizmet koşulları veya topluluk Ilkeleri'ni ihlal ettiğini tespit ettik. Bu nedenle de şu sebepten dolayı hesabını devre dışı bıraktık:
Discord, hesabını spam ve/veya platformun kötüye kullanılması nedeniyle devre dışı bıraktı. Kötüye kullanımı önleme tedbirlerimiz, hesabını aşağıdaki davranışlardan herhangi biri için mimlemiş olabilir:​
  • Kısa bir süre içinde çok fazla sayıda direkt mesaj göndermek.
  • Discord kullanıcılarını spam'lemek amacıyla açılmış bir sunucuya dahil olmak.
  • Kullanıcı hesabını otomatik bot kullanımına adamak.
  • Discord'da bir insan için mümkün olamayacak kadar kısa süre içinde binlerce sunucuya katılmak gibi eylemlerde bulunmak.
  • Muhtemel dolandırıcılık eylemlerinde bulunmak.

Ne yapabilirim arkadaşlar? Discord supporta ticket açtım ama bakmıyorlar 6 gündür. Kaldı ortada hesap, ne siliniyor ne de giriliyor. Arkadaşlarım vardı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim hesabımda devre dışı bırakıldı yaşdan dolayı bana çözüldü atıyorlar ve bir cevap bile vermiyorlar....
 
Benim başıma aynı olay 13 yaşından büyük olmama rağmen yaştan dolayı gelmişti. O zaman destekle iletişime geçmekten başka çareniz yok gibi gözüküyor, yeni hesapta açabilirsiniz.
Desteğe yazıyoruz ama bakmıyorlar direkt çözüldü diye kapatıyorlar ama bir cevap yok açılan bir hesap'da yok sen açtırabilirdin mi?
 

Geri
Yukarı