Discord hesabı devre dışı bırakıldı

Yan hesabımdan yazdığına baktılar ama farklı hesap diye o hesabın mailden yazın dediler oradan hala cevap gelmedi bu gidişle şikayet var sitesinde şansımı deneyeceğim.

Yan hesabınızdan tekrar mail atıp " o hesaptan attığımda geri dönüş yapmıyorsunuz" deseniz belki dönebilirler.
Şikayetvar sitesinin işe yarayacağını sanmıyorum.

Yan hesabınızdan tekrar mail atıp " o hesaptan attığımda geri dönüş yapmıyorsunuz" deseniz belki dönebilirler.
Şikayetvar sitesinin işe yarayacağını sanmıyorum.

Denerim hesabımı cidden kaybetmek istemiyorum 2 senelik Nitro o kadar arkadaş ve sunucu var umarım geri alabilirim ya hayır neden durduk yere böyle bir şey başıma geliyor onunda anlamıyorum internette bunu yaşayıp daha geri alabilen birini de görmedim..

Denerim hesabımı cidden kaybetmek istemiyorum 2 senelik Nitro o kadar arkadaş ve sunucu var umarım geri alabilirim ya hayır neden durduk yere böyle bir şey başıma geliyor onunda anlamıyorum internette bunu yaşayıp daha geri alabilen birini de görmedim.

Tek sizin başınıza değil herkesin başına geliyor Discord bunu bir düzeltemedi insanların emeklerini tak diye banlıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı