Discord hesabı durduk yere dere dışı bırakıldı

Mettalisman

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hesabım yaklaşık 3 hafta önce durduk yere devre dışı bırakıldı ve bana gönderilen mailde sebebini yazmadılar. E dün bir tane yetkili ile iletişime geçtim o da "ihlal ettiğin için kapatmışlar eğer bir sorun olursa hesabına girip neden ihlal yediğine bak" tarzı bir mesaj yazdı yani hesabını tekrar açmayacağız ya da açacağız gibi bir şey demedi. Resmen açık kapı bıraktılar.

Dosya Ekleri

• görsel_2025-11-27_172529643.png
    görsel_2025-11-27_172529643.png
    54,5 KB · Görüntüleme: 10
  • görsel_2025-11-27_172625878.png
    görsel_2025-11-27_172625878.png
    31,1 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar hesabım yaklaşık 3 hafta önce durduk yere devre dışı bırakıldı ve bana gönderilen mailde sebebini yazmadılar. E dün bir tane yetkili ile iletişime geçtim o da "ihlal ettiğin için kapatmışlar eğer bir sorun olursa hesabına girip neden ihlal yediğine bak" tarzı bir mesaj yazdı yani hesabını tekrar açmayacağız ya da açacağız gibi bir şey demedi. Resmen açık kapı bıraktılar.
Hesabına girip ihlaller kısmına bak orada yazar. Eskiden öyle bir şey yoktu yeni eklendi. Ayrıntısını ve bir sunucu yüzünden gittiyse de sunucuyu da yazıyor. (Ayarlar>Hesabım>Durum)

Hesabına girip ihlaller kısmına bak orada yazar. Eskiden öyle bir şey yoktu yeni eklendi. Ayrıntısını ve bir sunucu yüzünden gittiyse de sunucuyu da yazıyor. (ayarlar>hesabım>durum)

Sorunda burada başlıyor hesaba girmeye çalışıyorum bilgiler yanlış diyor şifreyi değiştirmemede izin vermiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı