2K 27 inc IPS monitör tavsiyesi

• Konuyu başlatan Killua4
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 45
  • Görüntüleme 340
Dell istisna olsa gerek diğer markalar servis vs derken işi yokuşa sürüyor. Dell'in 27inç mantıklı bir modeli yok ama onu söyleyeyim. AW2725DM'nin kontrast oranı düşük. XG27acs yi ele zaten hem servis kötü hem de bu model zayıf.

H27E6 ezer ama servis konusunda Dell ile yarışamaz. Bu sizin bileceğiniz iş. İlla Dell istiyorsanız AW3425DWm alın bence. Bu gayet iyi bir monitör.
32 inc bir monitörüm var aslında 27 arıyorum hocam. Attığınız H27E6'yı düşünüyorum ama ölü piksel veya vb durumlarda nne olur onu merak ediyorum. Sizin başka önereceğiniz bir model var mı ?

32 inc bir monitörüm var aslında 27 arıyorum hocam. Attığınız H27E6'yı düşünüyorum ama ölü piksel veya vb durumlarda nne olur onu merak ediyorum. Sizin başka önereceğiniz bir model var mı ?
Muadil olarak M27Q3 veya Q27g4sru.

15-16k çıktıktan sonra 20klık cihazlara yaklaşıyorum hocam. Siz KTC kullanıyor musunuz?

Hayır hocam bende AW2725DF var. Bir daha monitör almam saçma olur. Ama monitör incelemelerine bakmayı sevdiğim için çoğu model hakkında bilgim var. Hangi monitör hangi konuda iyi veya kötü yorum yapabilirim.

Hayır hocam bende AW2725DF var. Bir daha monitör almam saçma olur. Ama monitör incelemelerine bakmayı sevdiğim için çoğu model hakkında bilgim var. Hangi monitör hangi konuda iyi veya kötü yorum yapabilirim.
Bu monitörü çok düşündüm. Tek korkum şu ben yazılım sektöründeyim monitör günde 14-15 saat açık kalıyor oled yanması beni geriyor.

Rica etsem bir kaç ürün daha önerebilir misiniz ? Viewsonic - Asus - AOC vb markalar. Sizin KTC markasınını halen düşünüyorum bir yandan ama işte yeni bir marka pazarda.

Bu monitörü çok düşündüm. Tek korkum şu ben yazılım sektöründeyim monitör günde 14-15 saat açık kalıyor OLED yanması beni geriyor.

Rica etsem birkaç ürün daha önerebilir misiniz? ViewSonic - ASUS - AOC vb markalar. Sizin KTC markasınını halen düşünüyorum bir yandan ama işte yeni bir marka pazarda.

2K IPS olarak Gigabyte M27Q3 veya AOC Q27g4sru. VA olarak Samsung G65B. 32inç olur dersen Dell AW3225DM.

Hz olarak düşük ama iyi görüntü kalitesi ve F/P olsun dersen MSI G274QPF E2.

Bütçen çıkarsa Mini Led olarak G PRO 27İ.

H27E6 dan düşük ama yine de iyi performansı sebebiyle AQML1A.

Daha uygun bir alternatif önereceğim ViewSonic VX2757 MediaMarkt'ta daha uygun özellikleride karşılıyor, değerlendirebilirsin.

2K IPS olarak Gigabyte M27Q3 veya AOC Q27g4sru. VA olarak Samsung G65B. 32inç olur dersen Dell AW3225DM.

Hz olarak düşük ama iyi görüntü kalitesi ve F/P olsun dersen MSI G274QPF E2.

Bütçen çıkarsa Mini Led olarak G PRO 27İ.
HZ olarak bir takıntım yok hocam benim. H27E6 alırsam ve ölü piksel çıkarsa 14 günü kullanıp direkt iade edebiliyor muyum ?
ViewSonic VX2757 önerir misiniz hocam ?

Son düzenleme:
Hz olarak bir takıntım yok hocam benim. H27E6 alırsam ve ölü piksel çıkarsa 14 günü kullanıp direkt iade edebiliyor muyum?
ViewSonic VX2757 önerir misiniz hocam?

İade hakkınız var ama satıcı önemli. Amazon harici uğraştırabilir. Bahsettiginiz ViewSonic modelini bilmiyorum incelemesini görmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı