Discord hesabı kapattı

danger1905

Kilopat
Daha fazla  
Selamun aleyküm dostlar. Bu Discord neden durduk yere hesabı kapatır? 2 ay doğru düzgün bile girmedim spam yapmadım ama devre dışı bırakılmış. Maildeki sebeplere bakın. 2. sebep yüzünden olabilir belki birçok Discord sunucusu vardı. Ama anlamadığım şey 1 haftadır destekten İngilizce attığım mesaja cevap bile gelmemesi. Onun yüzünden yedek hesapla giriyorum. Sunucum kaldı diğer hesapta. Daha önce yaşayıp sorunu çözebilen var mı? Ne kadar sürdü?

Hesabın, spamlamayı engellemeye yönelik önlemlerimizi şu sebeplerden biri nedeniyle harekete geçirdi:

• Çok kısa bir süre içinde yüksek miktarda talep edilmeyen DM mesajları göndermek.
  • Discord kullanıcılarını spamlamak için kurulmuş bir sunucuya katılmak.
  • Discord üzerinde, bir insanın yapamayacağı kadar hızlı şekilde çok fazla sunucuya katılmak gibi diğer eylemler.

Selamun aleyküm dostlar. Bu Discord neden durduk yere hesabı kapatır? 2 ay doğru düzgün bile girmedim spam yapmadım ama devre dışı bırakılmış. Maildeki sebeplere bakın. 2. sebep yüzünden olabilir belki birçok Discord sunucusu vardı. Ama anlamadığım şey 1 haftadır destekten İngilizce attığım mesaja cevap bile gelmemesi. Onun yüzünden yedek hesapla giriyorum. Sunucum kaldı diğer hesapta. Daha önce yaşayıp sorunu çözebilen var mı? Ne kadar sürdü?
"J4J" gibi işlerle uğraştınız mı, bana da aynı şey oldu da.

En sonda gibi diğer eylemler diyor. Bence uzun süredir girmediğiniz için Discord hesabınızı kapatmış olabilir kapatmış olabilir.
O kadar da değil. Pc açıldığında bazen açıyorum bakınıyorum ama mesaj atmıyorum pek. Spamlık durum değil yani.

şaka gibi cidden. Sırf bir sunucu yüzünden içindekilerin sorgusuzca hesabının devredışı bırakılması salaklıktan başka bişey değil. Bu konu içeriğindeki hiç bir sabeple uyuşmuyor zaten benim hesap. Kendi halinde duran hesabı kapattılar gerçekten yok artık diyorum.

"J4J" gibi işlerle uğraştınız mı, bana da aynı şey oldu da.

yok yok adam akıllı takılmadım bile. Ama üstteki bir paylaşım var 4 milyon kişi diyor. Tahminim 2.sebepten dolayı sorgusuzca kapattılar. Gelde uğraş şimdi yoktan yere bekleticekler. Hakkım da onlara haram olsun ne diyim.
Güncelleme: Spam olabilecek şey olarak selfbot benzeri bir şey kullandığımı iddaa ediyorlar. Gençler Allah aşkına adını bile ilk defa duyduğum birşeyden dolayı hem hesap kapatıyorlar hemde geri açmıyorlar. Geri mail attım tekrardan bakalım ne olacak bilmiyorum ama inanılmaz saçma bir hale geldi artık bu saçma sapan gelen yasaklardan. Daha önce oyunlarda da yaşadım soktuğum birşeyi sistem algıladı diye sınırsız banlıyorlar geri de açmıyorlar. Cidden artık anlama güçlüğü çekmeye başladım bunların kafasında ne var diye.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı